Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje speelde team ’t Vaartje met 4-4 gelijk tegen team de Romein uit Tilburg. I de eerste sessie was er verlies voor Toon Verbunt en ook Leo Loonen leek op een nederlaag af te stevenen. Leo rechtte echter de rug en maakte elf caramboles in zeven beurten. Dit was voor zijn opponent te veel van het goede. Leo liet het schitterende gemiddelde van 0609 voor zich noteren. Bvoendien maakte hij onder meer een serie van vijf. In de tweede sessie verloor Ad Faro kansloos. Hij kreeg ook maar 34 beurten. Kopman Danny van Kasteren kwam terug van een achterstand. In de beslissende fase trok hij de partij op sublieme wijze naar zich toe en pakte de winst. Hij kwam uit op het voortreffelijke gemiddelde van 0.600.

SunControls verliest
In Waalwijk verloor team SunControls B.V. Tilburg van Van den Brandt. Jos Hamers kwam nog het dichtst bij de finish. Toch moest ook hij nog drie caramboles toegeven. Anja Verbogt kwam vijf caramboles te kort. Gerard Gabriëls en Anton Smuders moesten een nog grotere achterstand toestaan. Gerard maakte nog wel een mooie serie van vijf.

P.C. Kamp verliest van koploper
In Made verloor team P.C. Kamp Scheeps- en Konstruktiewerken B.V. met liefst 8-0 van koploper ’t Steegje. Piet Kamp kwam hier het dichtst bij de finish. Toch kwam Piet aan de meet nog drie caramboles te kort. Piet kwam uit op het degelijke gemiddelde van 0.414. Hij kreeg echter maar 41 beurten. Jan Ligtenberg moest een verschil van vier caramboles toestaan. Fabian van Hees en Ton Kemmeren moesten een grote achterstand toestaan.

Biljartsport Districtscompetitie driebanden-groot
Volle winst Hazenberg
In sportcafé ’t Vaartje won team Hazenberg De Moer Grondwerken en Bestratingen met 30-20 van team Buro Balans uit Oosterhout. In de eerste partij speelde Theo Laros een sublieme wedstrijd. Hij was al na 30 beurten bij de finish en liet het formidabele gemiddelde van 0.533 voor zich noteren. Reserve Frans Kemmeren had een prima start. Daarna ging het moeizamer. Toch pakte Frans de winst. Gelegenheidskopman Embert Broekhoven liet eindelijk weer eens zien, waartoe hij in staat is. In een degelijke partij stelde ook hij de winst veilig. Door dit resultaat heeft team Hazenberg de weg naar de top ingezet..

Gelijkspel De Hoef
In St. Willibrord speelde team de Hoef met 28-28 gelijk tegen ’t Pleintje. Dit team staat in de kop van het klassement. Toch weerde team De Hoef zich geducht. Piet Kuypers was de enige die de winst pakte in een solide partij. Rob Schaap speelt prima en kwam uit op 0.595. Bovendien maakte hij een mooie serie van zeven. Toch kwam hij aan de meet nog één luttele carambole te kort. Kopman Paul Bruijstens kon het in een moeizame partij net niet bolwerken. Hij maakte nog wel een degelijke serie van vijf.

Verlies team ‘t Vaartje
In sportcafé ’t Vaartje verloor team ’t Vaartje met 21-30 van team Buro Balans uit Oosterhout. In de eerste partij kreeg kopman Ad Smolders maar 42 beurten. Hij maakte nog wel een fraaie serie van vier. In de tweede partij een marathonpartij voor Henk Smolders senior. Henk stond ver achter, maar knokte zich terug inde wedstrijd. In de slotfase moest hij zich echter gewonnen geven. Aan de meet kwam hij slechts twee caramboles te kort. Zijn zoon Henk Smolders junior redde het ook niet. Hij kreeg ook maar 46 beurten.

Biljartsport districtscompetitie driebanden-groot:
Hazenberg en ’t Vaartje thuis
Op dinsdagavond 10 november spelen de teams Hazenberg de Moer Bestrating & Grondwerkzaamheden en team sportcafé ’t Vaartje in eigen huis. Het zijn wedstrijden in het kader van de districtscompetitie driebanden-groot van het district Midden-Brabant. Team Hazenberg speelt tegen team De Westhoek uit Drunen. Team Hazenberg bestaat uit Charles Mekes, Embert Broekhoven, Jan Smeekens en Theo Laros. Team ’t Vaartje speelt op deze avond tegen team Players uitOosterhout. Team ‘t Vaartje bestaat uit Ad Smolders, Henk Smolders jr., Henk Smolders sr. en Leo Loonen. De wedstrijden in sportcafé ’t Vaartje beginnen om 19.30 uur.

Biljartsport- districtscompetitie driebanden-klein:
Verlies AK Deur & Interieur
In Herpt verloor team AK Deur & Interieur Kaatsheuvel met 27-24 van team D.G.P. De enige winstpartij was voor Johan Ligtenberg. Hij had maar 37 beurten nodig om te fishen Hij kwam uit op het vorstelijke gemiddelde van 0.513. Hij maakte bovendien een mooie serie van vier. Jos Hamers kreeg maar 40 beurten en verloor. Kopman Jan Ligtenberg kwam aan de meet vijf caramboles te kort. Hij kwam uit op 0.500 precies. Door dit resultaat handhaaft dit team zich in de middenmoot.

Aankondigingen
Biljartsport derde divisie:
Lion van Loon thuis
Op donderdagavond 5 november speelt team autobedrijf Lion van Loon in sportcafé ’t Vaartje tegen team BH uit Zundert. Dit team staat op dit moment op de vierde plaats. Team Van Loon zal er alles aan doen om de toppositie te verdedigen. Het belooft echter een moeilijke opgave te worden. Team Van Loon is enigszins gehandicapt, omdat Arnoud van Rooij andere verplichtingen heeft. De vermoedelijke samenstelling van team autobedrijf Lion van Loon is nu: kopman Marrie Groeneveld, Daniël v.d Geld, Gerbert v.d. Lee en Embert Broekhoven. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 20.00 uur.

Biljartsport Landelijke vierde divisie:
P.C. Kamp Scheeps- en Konstruktiewerken thuis
Team P.C. Kamp Scheeps- en Konstruktiewerken B.V. speelt komende vrijdagavond 6 november een thuiswedstrijd tegen V.d. Brandt uit Waalwijk. Het betreft een wedstrijd in de 4e divisie van de KNBB. Beide teams staan op gelijke voet. Winst is nodig om niet verder af te glijden. Team Kamp bestaat uit: Fabian van Hees, Willy v.d. Wiel, Jan Ligtenberg, Ton Kemmeren en Piet Kamp. De aanvang van de wedstrijden in sportcafé ’t Vaartje is 20.00 uur.

Biljartsport Landelijke eerste divisie:
Thuiswedstrijd team Hultermans
Team interieur- en installatiebedrijf Bart Hultermans Dongen speelt op zaterdagmiddag 7 november een thuiswedstrijd tegen team De Distel uit Roosendaal. Het treft opnieuw een sterke tegenstander met onder meer de sterke Belgen Dirk Weeremans en Yvan Stitschinski in de gelederen. Ook Jan Arnouts maakt deel uit van dit team. Het belooft derhalve opnieuw een loodzware opgave te worden. De wedstrijd wordt gespeeld in sportcafé ’t Vaartje. Team Hultermans bestaat uit Jack Wijnen, Kees Wittens, Willy Damen en Bart Hultermans. Deze wedstrijd begint om 13.00 uur.

Biljartsport districtscompetitie driebanden-groot:
Hazenberg en ’t Vaartje thuis
Op dinsdagavond 10 november spelen de teams Hazenberg de Moer Bestrating & Grondwerkzaamheden en team sportcafé ’t Vaartje in eigen huis. Het zijn wedstrijden in het kader van de districtscompetitie driebanden-groot van het district Midden-Brabant. Team Hazenberg speelt tegen team De Westhoek uit Drunen. Team Hazenberg bestaat uit Charles Mekes, Embert Broekhoven, Jan Smeekens en Theo Laros. Team ’t Vaartje speelt op deze avond tegen team Players uitOosterhout. Team ‘t Vaartje bestaat uit Ad Smolders, Henk Smolders jr., Henk Smolders sr. en Leo Loonen. De wedstrijden in sportcafé ’t Vaartje beginnen om 19.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen