Dames DVVC verslaan dames Dongen 2 in spannende derby met 2-1

De dames van DVVC hadden er zin in en gingen gelijk in de aanval. Er werd goed overgespeeld en ook de zijkanten werden goed gevonden. Er kwam een mooie aanval van rechts wat leidde tot een vroeg doelpunt in de eerste helft van Kimberly. Daarna probeerde de dames van VV Dongen iets terug te doen en probeerde zicht terug te vechten in de wedstrijd. De dames van DVVC speelde hier goed op in en zorgde ervoor, dat ze de rust in gingen met een 1-0 voorsprong.

Na de rust waren de dames van VV Dongen op zoek naar de gelijkmaker en hadden deze ook gevonden door een mooi schot net over de keeper. Na dit doelpunt gingen de dames van DVVC weer beter voetballen en werd er goed over getikt. Hierdoor kwam er een kans voor DVVC die Savannah mooi in schoot waardoor de dames van DVVC weer voor stonden. Toen ging het een hele tijd op en neer en probeerde beide ploegen de aanval te zoeken. De dames van VV Dongen probeerde te zoeken naar de gelijkmaker, maar de keepster van DVVC was goed in vorm en zorgde ervoor, dat ze niet meer gepasseerd werd. Aan het einde van de wedstrijd kregen de dames van DVVC nog twee leuke kansen die er helaas niet in wilde gaan. De dames van DVVC hebben de hele wedstrijd gestreden wat heeft geleid tot deze mooie 2-1 overwinning .
Op zondag 4 oktober spelen de dames van DVVC weer thuis, tegenstander is The White Boys uit Waspik, aanvang 10:00.