Topdarters O’Shea, Robson, v.d. Wiel en Fitton naar Dongen

Op zaterdagavond 6 september komen drie Engelse topdarters naar sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart. Samen met Willy v.d. Wiel vormen zij de prominenten. Tony O’Shea wordt ook wel “Silverback” genoemd. Tony is vier keer Grand Slam finalist. Hij won er echter geen één. In 2007 verdiende hij een auto ter waarde van 26.000 euro door een negen darter te gooien tijdens de International Darts League. 

Gary Robson heeft als bijnaam “Big Robbo”. In 2005 won hij de World Darts Trophy. Dit is de grootste winst in zij n carrière geweest. In 2007 gooide hij Michael van Gerwen nog uit het toernooi van het wereldkampioenschap (Lakeside). In 2010 haalde hij de halve finales van de Zuiderduin Darts Masters. Hij versloeg hier Scott Waites, maar moest het onderspit delven tegen de latere winnaar Martin Adams. Darryl Fitton heeft als bijnaam “The Dazzler”. In 2009 won hij de Zuiderduin Darts Masters door winst op Martin Adams. Hij gooide in dit toernooi ook een negen darter. 
Willy v.d. Wiel maakt het kwartet compleet. Zijn bijnaam is “Free Willy”. De Rijenaar stond in 2009 in de finale van de Dutch Open. In 2009 won hij met het Nederlands team het wereldkampioenschap. In 2010 stond hij in de finale van de WDF Europe Cup. Willy haalde vijf keer de eindstrijd van het wereldkampioenschap van de BDO (Lakeside). Het evenement op 6 september wordt een unieke om samen met dit kwartet een koppel te vormen. Het wordt immers een koppellotingtoernooi. Hierbij wordt er voor gezorgd dat de genoemde vier in ieder geval niet samen loten. De wedstrijd begint om 20.00 uur. Graag vooraf aanmelden. Later meer informatie.