Wisselvalligheid troef bij voorbereiding ONI

Het lijkt er erg op dat ONI zich compleet aanpast aan de weersomstandigheden gezien de gespeelde wedstrijden tijdens de afgelopen week. Van het één op het andere moment word de zonneschijn en goedspel ingewisseld voor een flinke plensbui en matig spel, Tijdens de eerste oefenwedstrijd uit bij DVVC wist ONI de stand lang in het voordeel te houden middels een wonderschoon doelpunt van Sander Blom, maar na rust kaapte DVVC toch nog de winst weg net voor sluitingstijd.

In de 2e oefen pot uit bij Brakel kregen de mee gereisde supporters een hele goede 1e helft voor geschoteld en helft waar de doelpunten als rijpe appels van de boom vielen, en het was voor Brakel maargoed dat spits Jelle Horsten het vizier helemaal niet op scherp had staan deze middag want anders had de wedstrijd tijdens de rust wel afgeblazen kunnen worden.
ONI maakte 3 goede treffers en Brakel ook, maar daar waar de teller na 45 minuten op 3-3 stond had die eigenlijk op 3-8 moeten staan in het voordeel van ONI.
Maar een wedstrijd duurt 2x 45 min en tot ieders verbazing en zeer zeker die van trainer Erwin Verheij stond er na 90 minuten 8-3 op het bordje en dit tot zeer groot ongenoegen van de nieuwbakken trainer. ONI was geen schim meer van het lekker ballende team van voor rust en liet zich gewillig naar de slachtbank leiden door een veel feller en alerter Brakel.
Zo heeft men nu de oefenwedstrijden erop zitten in de voorbereiding en kan men stellen dat het allemaal heel wisselvallig was. Natuurlijk is de voorbereiding een periode van uitproberen en aanpassingen maken gezien de vele absentie’s, waarbij ONI vele open gevallen plaatsen opnieuw dient in te gaan vullen. Het zou een wonder zijn als alles gelijk van een leien dakje liep, nee opbouwen heeft tijd nodig en die tijd heeft men tot de 6e sept vanaf dat moment moet men er staan en er klaar voor zijn.
Tot die tijd heeft men de tijd om dingen uit te proberen en de zaken aan te scherpen.
Gelukkig waren er ook hele goede momenten te zien en mag niet onvermeld blijven dat de jeugd spelers in positieve zijn opgevallen en zo gaat men nu toewerken naar de eerste bekerwedstrijd van a.s zaterdag, waarin men aantreed tegen het stugge en fysiek sterke Right’Oh.
Deze wedstrijd begint om 17.00 en zal onder leiding staan van Dhr v Wanrooy uit Kaatsheuvel. Voorafgaande aan de wedstrijd zal ONI 1 zijn nieuwe Warming Up shirts in ontvangst nemen uit handen van Dhr Gert Arendse van het gelijknamige bedrijf G.A.Schilderwerken en Dhr Robert van Raamsdonk.