Toppers van Atledo in de prijzen bij 4e regio wedstrijd in Baarle Nassau.

Op zaterdag 28 juni werd de 4e baanwedstijd van de regio gehouden bij Gloria atletiek. In de ochtend was de competitie voor de pupillen en in de middag de D en C-junioren. Deelnemers bij de Pupillen waren  Anne en Roos de Jong, Marjolein Bogers, Isa Kuijpers, Anne ter Horst, Finn Hultermans, Chuck Pols, Renée Kramer.  Bij de junioren wilden Enola Redering, Laura Mulder , Geert van Krevelen, Scott Pols en Phill Pols hun prestaties verbeteren. De prijsuitreikingen laten even op zich wachten, maar worden zondag 6 juli tijdens de 5e en laatste wedstrijd  van het circuit, bij de eigen wedstrijd van Atledo, nog uitgereikt. 

Renée Kramer liet tijdens het verspringen zien dat zij als jongste deelneemster van Atledo een mooie PR kon springen met 2.04 m. Ook op de 600 m zette zij een  nieuwe tijd neer met 3.07 min. Roos de Jong liet zich gelden tijdens het balwerpen door 13.16 m te gooien. Tijdens de 1000m liet ze zich goed aanmoedigen door het publiek wat resulteerde in een PR van 4.08 min. Een mooie tijd bij de B-pupillen en het leverde haar het brons op.
Bij de A-pupillen meisjes 1e jaars, moesten Anne de Jong, Isa Kuijpers en Marjolein Bogers het tegen elkaar opnemen.  Het kogelstoten werd gewonnen door Marjolein met een PR van 6.85 m. Anne volgde direct met 6.24 m (PR). Isa kon dat niet laten liggen en liet zichzelf ook zien met een PR. Tijdens het hoogspringen ging de lat er bij Isa te vroeg af, en ook Anne spong tot haar spijt de lat eraf bij  1,10 m. Ze vond het jammer, maar het lette haar niet om daarna de beste dame te worden op de 1000m. Marjolein ging nog verder en mocht de 1.10 m wel halen. Op de 1000 m liep Anne  van begin af voorop. Toch vond ze zelf dat het wat minder gegaan was. Ze finishte  met een mooie tijd van 3.40 min. Marjolein liep er kort achter. Isa probeerde het bij te houden, maar keer verzuurde een beetje in de benen. Het leverde goud op voor Marjolein en zilver voor Anne. Isa werd 7e. Anne ter Horst had het met de 1000 m  bij de 2e jaars, duidelijk moeilijk. Ze moest af en toe stukjes lopen omdat het niet ging. Daarentegen wierp zij 2e beste prestatie met het kogelstoten naar 7.56m.
Chuck Pols stootte de kogel als vanouds allemaal over de 8m. Zijn beste worp 8.73 m en een 1e plaats op het onderdeel. Het hoogspringen ging niet naar wens, en de lat vloog er bij de 1.20 m af. Op naar de 1000m. Dat moest het worden. Bij aankomst riep hij direct ík heb geen spieren meer’, maar zijn tijd loog er niet om. Een PR verbetering met meer dan 5 sec in 3.30 min. Finn Hultermans  sprong net als de vorige keer netjes over de 1.10 m hoogte. Met kogelstoten kwam het tot een nieuwe PR met 7. 33 m.  Ook op de 1000m kon hij zich verbeteren.  Finn is, na wat stilstand weer helemaal aan het opklimmen in zijn prestaties.
In de middag was het tijd voor de junioren:
Phill Pols wierp bij het discuswerpen direct een mooie PR met 32.89 m. Daarmee verbeterde hij het CLUBRECORD met bijna een meter. Hiermee scoorde hij een 1e plaats op de ranglijst van Nederland bij de D-junioren.  Zijn tijd op de sprint was een evenaring van zijn record met 11.0 sec en het kogelstoten met 11.74 m ook een zeer goede prestatie. Phill won hiermee het goud. Geert van Krevelen stopte , na de 80 m sprint waarop hij wel een PR neerzette,  vanwege een blessure. Scott Pols wierp net als zijn broer, een mooie PR met de discus. Een verbetering van ca 2.70m naar een afstand van 40.36 m. Voor hem een 1e prestatie,  die op de  Ranglijst van Nederland bij de C-junioren komt te staan. Zijn sprinttijd was een evenaring van zijn PR en de kogelstoot met 10.89 m bleef dichtbij zijn beste prestatie. Hij ontving het zilver.
Enola Redering zette een nieuw tijd neer tijdens de 60 m sprint. Met het advies kortere passen te nemen en met spikes aan liet ze een  tijd van 9.1 sec. Een verbetering van bijna een hele seconde met de vorige keer. Dat ging goed en gaf vleugels. Met discuswerpen vloog de discus mooier dan ooit en ook hier een PR voor haar met 14.55 m, een verbetering van meer dan 1.5m. Haar laatste onderdeel was haar favoriete onderdeel, het hoogspringen. Twee weken geleden op de Brabantse Kampioenschappen ging ze voor het eerst over 1.30m, vorige week lukte dat nog eens, om hier bij Gloria met een geweldige sprong die PR alweer te verbeteren naar 1.35 m.  Een topdag met 3 PR’s en een 6e plaats, tussen 2e jaars atletes. Laura Mulder, was er na een week ziek zijn, weer bij. Zij liep een stabiele race en eindigde op de finish, met een tijd die maar net iets onder haar PR was. Ook op de sprint en bij kogelstoten dicht in de buurt van haar beste prestatie.