Anneke Kemmeren-toernooi voor Nel van Strien en Willy v.d. Wiel

Foto:

Voor de vierde keer is er gegooid voor een plaatsje op de Anneke Kemmeren-plaquette. Op de banen van gezelligheids-Jeu de Boulesvereniging de Vaart Erin, bij sportcafé ’t Vaartje werd het weer een bijzonder geslaagde avond. Onder goede belangstellig werd er weer in twee poules gegooid, waarna er kruisfinales en finales volgden. In de ene poule werden Jan Kennekens en Wilma Kemmeren kampioen. Ze werden gevolgd door Nick Dirven en Toon Verbunt. 

In de andere poule ging de winst naar Toine Snoeren en Ton Kemmeren voor Nel van Strien en Willy v.d. Wiel. Nel en Willy wonnen vervolgens in een zinderende halve finale van Jan en Wilma. Het werd 13-11.Toine en Ton wonnen afgetekend met 13-6 van Nick en Toon en dwongen hiermee eveneens een finale plaats af. In de finale was het bijzonder spannend. Uiteindelijk pakten Nel en Willy de winst met 13-10. Bij de prijsuitreiking werden de bloemen uitgereikt door de kleinzoon van Anneke Kemmeren: Luca v.d. Wiel.
Opgeven barbecuetoernooi
De volgende wedstrijd op de banen van Jeu de Boulesvereniging de Vaart Erin, is op 13 juli. Dit is het afsluitende barbecuetoernooi. Je kunt aan dit toernooi meedoen zonder mee te doen aan de barbecue. Dan kun je je op de wedstrijddag zelf inschrijven. Mocht je mee willen barbecueën dan is deze gratis voor degenen die al vijf wedstrijden of meer in dit seizoen hebben mee gegooid. Voor alle anderen geldt, dat er van het totaal bedrag €2,50 per gespeelde wedstrijd in het seizoen 2013-2014 wordt afgetrokken. Heb je nog niet mee gegooid en wil je toch mee barbecueën, dan zijn de kosten € 15,–. Opgeven voor de barbecue voor woensdag 2 juli bij Ton en Hanny Kemmeren (tel: 0162-312275).