Nipt verlies DVVC in laatste competitiewedstrijd.

In een wedstrijd waarin niets meer op het spel stond, maakte beide partijen er een doelpuntrijke partij van waarin thuisploeg Right ’Oh in de slotfase de winnende goal maakte: 4-3

DVVC speelde zich 3 wedstrijden voor het eind van de competitie al veilig en bij de gastheren stond er ook niets meer op het spel, alleen bij verlies van Blauw Wit ’81 was de 4e plaats op de ranglijst een vooruitzicht. Op een redelijk bespeelbaar veld had de thuisploeg het betere van het spel wat resulteerde in 2 doelpunten. De wedstrijd leek in de pocket maar DVVC toonde veerkracht en kwam via Maikel van Bragt en Kevin Zijlmans(pen) sterk terug. 
Amper de thee doorgeslikt kreeg de thuisploeg een dot van een kans de voorsprong te nemen maar gelukkig bleef de 2-2 op het scorebord. In een gelijk opgaande strijd kwam Right `Oh toch op voorsprong. Op een schot vanuit de 2e lijn was doelman Rian Vermeulen kansloos. DVVC gaf zich nog niet gewonnen en een mooie actie van Osman Cemrek werd beloond met de gelijkmaker. De wedstrijd leek te eindigen in een remise maar invaller Johnny de Deugd van Right `Oh dacht daar anders over. Met hulp van doelman Rian Vermeulen schoot hij 2 minuten voor het eindsignaal de winnende binnen. Ondanks deze nederlaag kan de ploeg van trainer Piet Gabriëls terug kijken op een geslaagd seizoen. Ook volgend seizoen speelt DVVC dus in de vierde klas. 
Opstelling DVVC:
Rian Vermeulen, Stefan Celi, Jan-Willem Siemons, Kevin Zijlmans, Hasan Uzun(Masoud Bazaz), Ferit Saygili(Maarten van Leerdam), Mo Yusuf Ali, Maikel van Bragt, Emran Pourmanaf(Marc Gitz), Osman Cemrek, Koen Swanen.