Dames VV Dongen winnen in slotfase

Op deze mooie lentedag de laatste thuis wedstrijd van de competitie tegen Jeka uit Breda. De eerste kans van de wedstrijd is voor dames van Dongen, maar de keepster van Jeka redt. Na een mooie combinatie op het middenveld komt de bal bij Sylvana Bliekendaal, zij haalt uit, maar wederom weet de keepster de bal te raken. Dongen krijgt nog wel een corner, maar weet ook hier geen voordeel uit te halen. Ook een schot van Glenda Brekelmans verdwijnt over het doel.

Dan is het aan de dames van Jeka die de kans krijgen de openingstreffer te scoren, maar keepster Manja Elie weet de bal weg te werken en de rebound wordt door Sofie Kroot weggewerkt. Dan krijgt Dongen net voor rust nog een kans, maar de keepster van Jeka weet dit wederom te voorkomen.
Na de rust een mooie aanval van Samara Couwenberg, maar weer voorkomt de keepster dat Dongen op voorsprong kan komen. Dan volgen een reeks van kansen voor Jeka, maar keepster Manja weet de nul te behouden en Sofie een bal van de lijn te koppen. In de laatste minuten van de wedstrijd is het Sylvana, die door goed druk te zetten de bal weet te veroveren en de eindstand hiermee op 1-0 te bepalen. Deze zondag geen geweldig voetbal, misschien het Koningsfeest nog in de benen, maar toch drie punten voor Dongen. Volgende week de laatste competitie wedstrijd uit tegen de dames van Madese Boys, aanvang 10.00 uur.