Goud en zilver op internationaal Karate-Do toernooi

Op  5 en 6 oktober  j.l. werd er in Einhoven het groots opgezette El Hatri karate toernooi eorganiseerd. Liefst 52 clubs uit verschillende landen waren aanwezig op dit evenement. Ook van Gils Sport was met een kleine afvaardiging naar Eindhoven afgereisd om aan het onderdeel Kata deel te nemen.

Glenn Meeng en Luc Heijkant stonden in poule 10/11 wit-geel en voor Glenn kon het toernooi niet slechter beginnen,Glenn was eigenlijk in de 2e partij aan de beurt,maar door diverse omstandigheden was hij niet op tijd en verloor door afwezigheid met 0-5 en kwam ook niet meer in aanmerking voor de herkansing. Luc Heijkant was wel op tijd en won zijn 1e 2 partijen met 3-2 en wist daarna ook de finale te winnen met 4-1 en had zodoende een mooie 1e plaats te pakken.
Caelin Smeets stond in poule 10/11 wit-oranje en begon haar toernooi met een 5-0 winst en ook de volgende partij werd een overwinning met 3-2,in de finale won ze met dezelfde cijfers en ook Caelin haalde de 1e plaats. Jesse Smeets en Davut Baysan stonden samen ook in 1 poule namelijk 12/13 wit-oranje,Davut begon met een mooie 4-1 winst,maar verloor met 1-4 de 2e ronde en kreeg geen herkansing. Jesse Smeets begon met een 3-2 winst,maar verloor zijn 2e partij met 1-4 en was ook uitgeschakeld omdat zijn tegenstander de finale niet haalde,dus ook geen herkansing wat erg jammer was.
Tiana Kivits stond in poule 12/13 wit-groen en won haar 1e partij met 5-0 maar verloor haar 2e van een latere finalist met 1-4 en kwam zodoende wel in de herkansing die ze wist te winnen met 5-0 en mocht daarom voor de 3e plaats strijden,maar helaas was haar tegenstandster een maatje te groot en verloor ze met 0-5 en werd verdienstelijk  4e.
 Teamkata met de EASTWOOD TIGERS (Caelin-Jesse en Tiana) Als titel houders begonnen de Eastwood Tigers het toernooi,en wonnen hun 1e partij overtuigend met 5-0 en ook de 2e partij werd gewonnen met 4-1 deze keer en een finale plaats was bereikt,hier moesten ze helaas het onderspit delven en verloren met 1-4 en behaalde dit toernooi een 2e plaats en was hun missie bijna geslaagd.
Prijswinnaars:
1e plaats Luc Heijkant
1e plaats Caelin Smeets
2e plaats Team Kata Eastwood Tigers (Caelin Smeets-Jesse Smeets en Tiana kivits)