Enquête locatie weekmarkt Dongen

Foto: Politieteam Langstraat

In 2016 is de weekmarkt in Dongen van het Looiersplein verplaatst naar de Hoge Ham. Dit was in eerste instantie een proef, mede door de herinrichting van het Looiersplein. Inmiddels staat de weekmarkt nu al bijna acht jaar aan de Hoge Ham. Iedere maandagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur openen staan verschillende kramen op de weekmarkt.

Locaties
De gemeente Dongen wil graag weten of de huidige locatie van de weekmarkt nog steeds de beste plek is voor inwoners en ondernemers. Dit willen zij onderzoeken door middel van een korte vragenlijst. Elke locatie heeft voor- en nadelen. De gemeente heeft een selectie gemaakt van drie locaties die wat betreft wet- en regelgeving mogelijk zijn.

Online vragenlijst
Om per locatie de voor- en nadelen te kunnen beoordelen heeft de gemeente uw hulp nodig. Door de korte vragenlijst online in te vullen kunt u uw ideeën hierover delen. Dit kan tot en met donderdag 4 april 2024. U kunt hier de vragenlijst invullen.

Wat doet de gemeente met uw reactie?
De locatie van de weekmarkt wordt uiteindelijk bepaald door een evaluatie van voor- en nadelen per locatie in beeld te krijgen. Daarbij maakt de gemeente een zorgvuldige afweging van de verschillende belangen. Wilt u op de hoogte gehouden worden van de uitkomsten of wilt u meedenken bij een eventueel vervolg? Dan kunt u in de enquête uw gegevens achterlaten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen