Feest bij BART

Foto:

Deze week is het feest bij BART, de leukste winkel van Dongen in het karakteristieke pand aan de Tramstraat 27.

Het is namelijk precies 1 jaar geleden dat BART zijn deuren opende en inmiddels hebben vele Dongenaren hun weg al weten te vinden naar deze plek met… ja wat kun je er eigenlijk niet vinden? Dongense Dingen, Brabantse Dingen, cadeau-artikelen, oud-Hollandsch snoepgoed, vogelhuisjes, vintage metalen borden, spelletjes, puzzels (waaronder een grote collectie puzzels van Jan van Haasteren) en meer. Dit speciale moment wordt gevierd met feestelijke aanbiedingen en een extra koopzondag op 17 september.

Voor de gezellige sint- en kerstperiode heeft BART een ruim assortiment aan leuke cadeautjes, woonaccessoires en decoratie-artikelen (al vanaf € 2,95), waaronder natuurlijk de enige echte kersthanger in de vorm van een Peeke die we bij BART exclusief uit Engeland importeren. Je huis extra gezellig maken in de naderende donkere dagen? Ook daarvoor vind je bij BART een groot assortiment aan leuke artikelen, bijvoorbeeld (LED)kaarsen, LED waxinelichtjes, vazen en kunstbloemen.

Wist je trouwens dat BART ook beschikt over een gezellige koffiebar met terras? Daar kun je genieten van een heerlijke koffie of thee met wat lekkers erbij, maar ook van een verkoelende smoothie of ijskoffie. En natuurlijk komen ook de liefhebbers van een glaasje fris, een (speciaal)biertje of een wijntje bij BART aan hun trekken.

Speciaal voor deze feestweek heeft BART enkele speciale aanbiedingen. Voor iedere betalende klant ligt er tot en met zondag sowieso een gratis koelkastmagneet klaar. Verder koop je deze week een T-shirt of hoodie of een vintage metalen bord met extra korting. Of wat dacht je van het boek van het Cambreur College, met veel foto’s van de nieuwbouw, maar ook een groot aantal historische foto’s. Deze week betaal je daarvoor geen € 19,95 maar slechts € 7,95. De Poster Deuren van Dongen, bekend van De Dongense Dorps Quiz heb je nu voor maar € 4,95 in plaats van €9,95

Graag tot ziens bij BART!

 

Cookieinstellingen