Oud-VV Dongenspelers tegen De Rebellen

Foto:

Komende zaterdag 16 september om 16.00 uur is dan de aftrap van VV Dongen tegen een selectie van De Rebellen.

Door Piet Scheepers

Voor Dongen komen diverse oud-spelers van weleer aan de bak. Bij de tegenstander heeft Dongen-voorzitter John Paul Verkooijen een plaatsje weten te bemachtigen. De wedstrijd is voor leden vrij toegankelijk. Entree voor niet-leden is 5 euro. Voorverkoop kaarten bij BART in de Tramstraat 27. Na afloop verzorgt DJ Roy de derde helft. Het publiek kan dan met De Rebellen, of Dongen spelers van weleer, op de foto of een gezellig gesprek voeren. Voorafgaande aan de wedstrijd zijn de Ereleden en Leden van Verdienste uitgenodigd. Zij worden feestelijk ontvangen en tijdens de wedstrijd is er een plaats voor hun gereserveerd op de Tinus de Man tribune.

Wie doe er zoal bij Dongen mee?
De organisatie heeft onder andere uitgenodigd: Remon Koenen, Sander de Bont, Paul van Zon, Eric van der Wiel, Hans Brouwers, Dennis Amkreutz, Koen Bakker, Larry van Ommen, Osman Erbas, Rob Roovers en nog veel meer. De teammanager van dit team is Hans Kuijsters, de trainers van weleer Ron Timmers en Peter van Vugt zijn ook uitgenodigd.

In het team van FC de Rebellen bestaat spelen onder andere: Marciano Bruma, Robert Braber, Romano Denneboom, Tommie van der Leegte, Andy Slory, Regilio Vrede, Gino Coutinho, Geoffrey Prommayon, Santi Kolk en Ruben Schaken, inclusief voorzitter John-Paul Verkooijen. Trainer/coach van dit team is John van Loen. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Reinold Wiedemeijer.

Cookieinstellingen