Rob van den Meijdenberg benoemd tot erelid op geslaagde #allemaalolympia dag

Foto:

De hashtag #allemaalolympia is dertien jaar geleden ontstaan rondom het vijftigjarige jubileum. In eerste instantie was het idee om een toernooi te organiseren met de andere 8 verenigingen die de naam Olympia dragen. Maar al snel werd het idee verbeterd om met eigen leden en oud-leden een dag te organiseren, wat intussen een beproefd concept is geworden.

IJs !
Een gezellige dag voor alle leden met de logische ingrediënten voetbal, muziek, een hapje en een drankje. Natuurlijk eerst gezellig voetballen in een onderling toernooi in de verschillende categorieën. Super dat op deze warme dag sponsor Barry’s met zijn ijscowagen langs kwam voor een heerlijke frisse versnapering. Kledingpartner Intersport was al vroeg van de partij met een stand en waarbij vooral de Ajax-artikelen met extra veel korting over de spreekwoordelijke toonbank gingen.

Olly
Bij de prijsuitreiking was er een spannend moment met de bekendmaking van de naam voor de nieuw Olympia-mascotte. Deze vriendelijke knuffeltijger heeft de naam Olly gekregen en natuurlijk het rugnummer 60. Hoofdsponsor Toine van Poppel van Brand Master mocht de prijzen, waaronder de Crist van Es Wisselbeker, uitreiken aan de twee kampioenen van de seniorencategorieën.

Erelid
Voorzitter Corné Thomassen kon na dit moment de gelegenheid nemen om de diverse commissie en leden te bedanken. Uiteraard waren er bedankjes voor de staf van het recente, weer prima georganiseerde, weekendkamp. Maar ook de organisatie van AllemaalOlympia kregen de terechte dankwoorden. Tot slot had Corné nog een verrassing in petto voor Rob van den Meijdenberg. Na bijna vijftig jaar lid en vijfentwintig jaar bestuurslid gaat Rob met zijn bestuurstaken stoppen. Om dit te waarderen werd Rob benoemd tot erelid van Olympia’60 waarmee hij samen met illustere Olympialeden (waaronder zijn vader en oprichter Ad van den Meijdenberg) in de eregalerij mag shinen.

Relaxed
Intussen was ook Stanley van Medifit Dongen gearriveerd. Hij was gewapend met een massagebank en massageolie en kon de stramme spieren van de spelers lekker loskneden. De volumeknop van Gotcha kon een klein tandje hoger zodat alles gereed was voor de barbecue. Het professionele team van ’t Smaakhuys wist op voortreffelijke wijze de hongerige wolven te temmen. Het andere professionele team, de eigen barcrew, liet de tapkraan rijkelijk stromen. En zo kon de avond lekker relaxed en in een heerlijke omgeving prima gedijen.
Hiermee is het seizoen voor Olympia’60 (bijna) afgesloten. De velden gaan in onderhoud maar in de maand juni wordt er nog lekker doorgetraind op de velden op de Vaart. Ook zal de kantine in juni op donderdag en zaterdag geopend zijn zodat de Olympianen elkaar niet te lang hoeven te missen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen