Moers Pinksterweekend met een bomvol middag- en avondprogramma staat weer voor de deur

Foto:

Het aftellen is begonnen voor de 39e editie van het Moers Pinksterweekend, dat zal plaatsvinden op zaterdag 27 en zondag 28 mei. Op beide avonden hopt de organisatie de tent weer volledig uitverkocht te krijgen, door middel van een aantal grote artiesten te verwelkomen. Ook op de zondagmiddag staat het feestterrein in De Moer weer bol van allerlei gratis optredens, attracties, activiteiten en acts voor jong en oud.

Avondprogramma
Net als de afgelopen edities zal er ook dit jaar weer twee avonden volop feest zijn in de tent. Dit kan de organisatie niet alleen, dus hopen zij met een mooie Line-up weer een volle tent te kunnen uitverkopen! De zaterdagavond met optredens van FeestDJ Ruud, Immer Hansi en Chris Deluxe, en dit alles onder leiding van de enige echte DJ Willem de Wijs. Ook voor de zondagavond staat er een mooi programma klaar, deze bestaat uit Jeffrey Heesen & Brace, Buren van de Brandweer, Royal Beat, Arjon Oostrom en de enige echte DJ Max Miller. Wel wordt er voor de zaterdagavond nog een artiest later aangekondigd, dus houd de socials in de gaten!

De regular tickets kosten €22,- per stuk, en voor de èchte vroege vogels kosten deze €20,- per stuk. Voor €38,- kun je een combikaart voor beide avonden kopen. Deze tickets zijn vanaf vrijdag 10 maart om 19:00 te bestellen op www.moerspinksterweekend.nl.

Zondagmiddag
Ook dit jaar zorgen wij als organisatie voor vermaak voor het hele gezin op de zondagmiddag. Terwijl uw (klein)kinderen zich vermaken op het afgesloten buitenterrein, kunt u lekker genieten van livemuziek van de band Backstage. Verder hebben we in de middag gezelschap van “De goochelende karikaturist” is van alle markten thuis van het maken van prachtige karikatuurtekenen, tot aan het uitvoeren van spectaculaire trucs waarmee hij iedereen weet te entertainen en te verbazen. Kinderen kunnen zich vermaken met een van de vele attracties of activiteiten die we klaar hebben staan, draaimolen, treintje, trampolines, suikerspin, snoepkraam, het laten zetten van glittertattoos of jezelf laten schminken en ga zo maar door. Verder zal er dit jaar een Formule 1 simulatie klaarstaan, zodat je de ware Max Verstappen in jezelf naar boven kan laten komen!

De entree voor zondagmiddag is volledig gratis, ook de activiteiten en attracties zijn kosteloos. De organisatie heet u graag van harte welkom op zondagmiddag 28 mei vanaf 13:00 op het evenemententerrein aan de Zijstraat in De Moer.

Kijk voor alle informatie en activiteiten op www.moerspinksterweekend.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen