Schoonmaakactie Scouting Garcia Moreno uit Nieuwkuijk in de Duiventoren

Foto:

Afgelopen zaterdag, 23 april, heeft scouting Garcia Moreno uit Nieuwkuijk een schoonmaakactie gehouden in natuurgebied de Duiventoren. Waarom komt een scouting uit Nieuwkuijk een bos in Dongen schoonmaken?

De scoutinggroep is benaderd door de glasfabriek Ardagh Glass Een van de medewerkers van dat bedrijf is ook vrijwilliger bij deze scouting. Ardagh Group zet zich wereldwijd in om de omgeving van haar fabrieken te steunen, zij hebben hiervoor het Community Involvement Project in het leven geroepen. Vanuit dit project worden lokale initiatieven aangemoedigd om de samenleving te ondersteunen.

Met de schoonmaakactie in het bos naast Dongen zijn twee vliegen in één klap geslagen. Het natuurgebied is weer een heel stuk schoner, in totaal werden er 8 volle zakken afval verzameld! En Ardagh ondersteunt scouting Garcia Moreno financieel met een bijdrage aan een nieuw te bouwen blokhut, die nodig aan vervanging toe is. Op deze manier kan ook de jeugd weer volop genieten van leuke activiteiten.

“En laten we er nu met zijn allen voor zorgen, dat het bos ook schoon en mooi blijft zodat iedereen er volop van kan blijven genieten!” aldus een woordvoerder van scouting Garcia Moreno.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen