Voorleespret in de Geubel

Foto:

Kinderen van ’s Gravenmoer tot 8 jaar, opgelet!! Dit is een speciaal bericht voor jullie en jullie papa’s en mama’s.

Sinds kort zijn kinderen tot 8 jaar elke woensdag welkom in de Geubel om te worden voorgelezen. Voor de allerkleinsten tot 4 jaar is dat woensdagochtend van 10.30 tot 11.00 uur en voor kinderen tussen 4 en 8 jaar is dat op woensdagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur.

In de gezellige serre van de Geubel is elke woensdag speciaal voor jullie een voorleesplek ingericht. Enthousiaste en ervaren voorleesjuffen zijn aanwezig om een leuk of spannend verhaal te vertellen. Na het voorlezen wordt een korte pauze ingelast voor een drankje en een doosje rozijntjes. Daarna gaan jullie aan de slag om over het voorgelezen verhaal een tekening te maken, iets te knutselen of gewoon gezellig met elkaar te kletsen.

Er zijn al een paar kinderen geweest en die vinden het zo leuk, dat ze iedere week weer terugkomen. Maar er kunnen nog meer kinderen bij. Dus: vraag aan mama, papa, oma of opa, grote zus of broer om met jou een keertje langs te komen in de Geubel. Wij weten zeker dat je het heel leuk zult vinden. Zien we je binnenkort in de Geubel? Jullie zijn van harte welkom!!!

Vriendelijke groeten van voorleesjuffen Adri, Corrie, Gerda en Paula.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen