Dongense Dingen nu ook op de Brabantse toer

Foto:

Ben jij ook zo trots op Brabant? Laat het dan zien! In de winkel van Dongense Dingen aan de Hoge Ham 159 én in de webshop www.brabantsedingen.nl vind je naast de vele Dongense Dingen, woonaccessoires, nostalgisch snoepgoed,  een nieuw assortiment aan artikelen met een Brabants sausje.

De collectie bestaat uit nieuwe, unieke ontwerpen met een Brabants karakter. Denk bijvoorbeeld aan autostickers, baseballcaps, bidons , T-shirts, hoodies…Wat dacht je bijvoorbeeld van een T-shirt of hoodie met de oer-Brabantse uitdrukking ‘HOUDOE en bedankt’? Of ‘Brabander (f Brabantse)… en daor ben ik trots op’. Zowel de T-shirts als de hoodies zijn van topkwaliteit zodat je er vele jaren (en wasbeurten) plezier van hebt.

Wil je het wat subtieler? Neem dan een T-shirt of hoodie met de B van Brabant, subtiel opgevuld met het bekende rood wit geblokte Brabants Bont. Je eigen spreuk, tekst of logo op een T-shirt of hoodie? Natuurlijk kan dat! De mogelijkheden zijn haast onbegrensd. Vraag er gerust naar bij Dongense Dingen.

Voor de nieuwe collectie is een eigen webshop gelanceerd: www.brabantsedingen.nl. Initiatiefnemer Bart van Kerkhof “Brabanders zijn trots op hun provincie en dat willen ze graag laten zien. Met deze nieuwe collectie en nieuwe webshop onder de naam Brabantse Dingen (met een knipoog naar Dongense Dingen) bieden we deze mogelijkheid. Het assortiment zal in de komende tijd flink uitgebreid worden. Denk daarbij aan koelkastmagneten, speelkaarten, baby-artikelen…noem maar op! Vanaf nu kun je dus op een perfecte manier laten zien waar je vandaan komt en waar je je thuis voelt.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen