DongensGenieten en De Vennen slaan handen ineen

Foto:

Restaurant en Proeverij DongensGenieten aan de Eindsestraat 2 en Sport- en Gezondheidscentrum de Vennen slaan de handen ineen en zetten zich samen in voor BEN Fit@Work!

Jeroen Trommelen van DoingensGenieten legt uit: “dat werken in de horeca het verdient om in het zonnetje gezet te worden weten we allemaal. Daarom willen wij bij DongensGenieten ons meer richten op goed werkgeverschap en op een betere balans tussen werk, privé, ontspanning en gezondheid. Wij bieden ons personeel de mogelijkheid om op onze kosten onbeperkt te gaan sporten bij de Vennen. Kies zelf wat je tof vindt: fitness, zwemmen, groepslessen, of doe het allemaa. We zijn trots op deze unieke samenwerking in Dongen!”

“Binnen ons  snelgroeiende bedrijf hebben we nog ruimte voor diverse collega’s. Denk hierbij aan:

  • (Zelfstandig werkend) kok / keukenhulp
  • Medewerker bediening
  • Medewerker Eetwinkel
  • Interieurverzorgster

Wij bieden onze werknemers graag een werkplek in de horeca waarbij ze niet ieder weekend hoeven te werken, niet altijd van huis zijn als de rest van het gezin thuis is en dat ze ook niet alle toffe feestjes hoeven te missen met vrienden” aldus Jeroen

“Zijn jouw kinderen inmiddels al wat groter en wil je weer graag iets gezelligs voor jezelf doen? Vind je het leuk om in de horeca te werken maar houden de dagen en tijden jou tegen? Werk je nu in de horeca maar zit je niet helemaal op je plek? Wij staan echt open voor een samenwerking die voor iedereen haalbaar en wenselijk is!” vult Jannie aan. “Daarom zijn dagen en tijden altijd in overleg met elkaar! Daarnaast bieden wij onze werknemers dus de mogelijkheid om op onze kosten onbeperkt te gaan sporten bij de Vennen. Ze kiezen zelf wat ze tof vinden: fitness, zwemmen, groepslessen, of een combinatie hiervan. De professionals van de Vennen staan klaar om samen te kijken naar de wensen op gebied van conditie, kracht en leefstijl. Want als onze werknemers lekker in hun vel zitten, dan stralen ze dat uit!! Dat is fijn voor ons personeel, voor ons en voor onze gasten!!”

Kom gerust langs voor meer informatie wat bovenstaande vacatures inhouden, bel of mail om een afspraak te maken met ons op [email protected] / 0162-238080″ besluit Jeroen

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen