Omroep Brabant sluit zich aan bij landelijke Giro 555 Actie voor Oekraïne

Foto: Pixabay License/ neelam279

Nederland komt komende maandag 7 maart in actie voor Oekraïne. Omroep Brabant sluit zich die dag aan bij de landelijke actie voor Giro 555. We hebben de hele dag op onze online kanalen, radio en tv aandacht voor de actie en de Brabantse initiatieven,

Die dag rijdt het Brabants Buske kriskras door de provincie op zoek naar Brabanders die in actie komen voor het getroffen land. Op tv hebben we die dag om 13.00 uur een extra nieuwsuitzending en ook ’s avonds is er veel aandacht voor de actie. Op de radio beginnen we de dag om zes uur ’s ochtends. In de historie van de popmuziek zijn er prachtige liedjes gemaakt waarin oorlog, maar ook vrede, hoop en liefde centraal staan. Die liedjes gaan we de hele dag draaien. Uiteraard is de luisteraar ook welkom met mooie suggesties. En er is uiteraard ook aandacht voor alle Brabantse acties.

Online verzamelen we al die acties en houden we een liveblog bij. Op social media kunnen mensen ook aandacht vragen voor hun eigen acties zodat we ze via onze kanalen als een olievlek kunnen verspreiden. Hiermee ondersteunen we de landelijke actie voor Giro 555 maximaal. Als mensen geld willen storten, mag men zich bij de landelijke actie melden zodat alles centraal gecoördineerd blijft.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen