Dongense politieke partijen twee keer in debat in aanloop naar verkiezingen

Foto:

Op maandagavond 7 maart en woensdagavond 9 maart gaan vijf Dongense politieke partijen met elkaar in debat in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 14, 15 en 16 maart.

Op maandag 7 maart gaan Volkspartij Dongen, CDA Dongen- ’s Gravenmoer, Dongense VVD, D66 Dongen en Ouderenpartij Voor Dongen, onder leiding van Jan Waalen, met elkaar in discussie over onder andere woningbouw, onderwijs, financiën en sport en cultuur. Gespreksleider Jan Waalen, onder andere bekend van Omroep Brabant, zal de politieke partijen uitdagen aan de hand van stellingen en quotes. Ook krijgen politieke partijen de kans om een pitch te houden over een voor hen belangrijk onderwerp.

Locatie en tijd
Geïnteresseerden zijn welkom vanaf 19.30 uur in De Cammeleur (Hoge Ham 126). Om 20.00 uur start het debat. Aanmelding, een mondkapje of coronatoegangsbewijs is niet nodig. Om 21.45 uur wordt het debat afgerond en daarna wordt gezamenlijk afgesloten met een drankje.

Online te volgen
Het debat is ook online te volgen. Op maandagavond 7 maart wordt op www.dongenkiest.nl/debat de link geplaatst die verwijst naar de livestream van het debat. Hier vindt u na de debatavond ook de link waar u het debat kunt terugkijken.

Debatavond 9 maart
In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen organiseert het Cambreur College op woensdagavond 9 maart, samen met politieke podcast De Restzetel ook een verkiezingsdebat. De vijf Dongense lijsttrekkers gaan deze avond met elkaar de verbale strijd aan en zullen ook over enkele stellingen de mondelinge degens kruisen met het debatteam van het Cambreur College. Kortom: een kwalitatief, goede en aantrekkelijke avond qua vorm en inhoud!  Gratis tickets kun je HIER reserveren.

Locatie en tijd
Cambreur College (gebouw A) Mgr. Schaepmanlaan 13. Inloop 19:15u begin 19:30u Een coronatoegangsbewijs is niet nodig.

Gemeenteraadsverkiezingen
Op 14, 15 en 16 maart kunnen alle stemgerechtigden in Dongen hun stem uitbrengen voor de nieuwe gemeenteraad. Het is een belangrijk moment voor kiezers om hun stem te laten horen over de lokale politiek. De verkiezingsdag is op 16 maart 2022. Op die dag zijn alle stembureaus in Dongen geopend van 7.30 tot 21.00 uur. Ook op 14 en 15 maart is het al mogelijk om te stemmen. Op die dagen zijn de stembureaus V.V. Dongen en gemeentehuis Dongen geopend van 7.30 tot 21.00 uur. Alle praktische informatie rondom de gemeenteraadsverkiezingen is te vinden op www.dongenkiest.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen