Leer Dongen Kennen houdt Valentijnsactie 

Foto:

Het centrum van Dongen staat vandaag in het teken van Valentijnsdag. Bij de winkeliers  staat een leuke Valentijnsverrassing klaar voor de klanten.

Valentijnsdag
Maandag 14 februari is het weer Valentijn. Een dag die in het teken staat van de liefde. Liefde is iets moois, maar liefde is niet vanzelfsprekend. Liefde in tijden van corona al helemaal niet. Wellicht is de invulling van deze dag of van de (bezegeling van) jullie liefde heel anders gelopen door corona. De afgelopen 2 jaar hebben we er allemaal ‘met de rem op’ geleefd. We hebben allemaal iemand of iets gemist. Sporten, borrelen met vrienden, de (klein)kinderen op visite, verjaardagen, romantisch uit eten, carnaval, daten, een onbezorgde vakantie, met z’n allen in de klas, op het werk of op het terras, niets was meer vanzelfsprekend. Alles was ‘halve bak’.

‘Volle bak liefde’
En dan nu: het gewone leven komt stap voor stap terug voor iedereen. Eindelijk weer: ‘Volle bak Liefde’. Bij de winkeliers in Dongen ontvangen de klanten daarom vandaag een leuk Valentijnsbloempotje. De winkeliers van Dongen bedanken hun klanten daarmee voor hun trouw in de afgelopen coronaperiode en vieren meteen het begin van de terugkeer naar het ‘oude normaal’, waarin de Dongense winkels weer als vanouds en zonder restricties de Dongenaren kunnen bedienen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen