Oproep: Open Tuinen en Kunstroute Dongen op 4 en 5 juni

Foto:

De Open tuinen en Kunst route organisatie is gestart met de voorbereidingen van HET evenement in de gemeente Dongen. Door Corona is het een paar jaar niet mogelijk geweest de Open Tuinen en Kunst door te laten gaan. Hopelijk is dit jaar ons beter gezind en kunnen we het publiek weer laten genieten van mooie tuinen, gezelligheid en genieten van een mooi weekend.

Dit jaar zal het Open Tuinen en Kunst weekend plaatsvinden op zaterdag 4 en zondag 5 juni. De tuinen en/of ateliers zijn open op beide dagen van 11.00- 17.00 uur. Eventueel bij Corona kunnen er regels zijn voor aantallen bij activiteiten die binnen zijn. En houden we rekening met de opgelegde regels.

Enthousiaste tuiniers en beoefenaars van kunst, als hobby of professioneel beoefenaars willen graag delen waar zij mee bezig zijn en vooral trots op zijn. Daarom stellen ze graag in Dongen, Dongen-Vaart en ’s Gravenmoer hun tuin en/of atelier open voor bezoekers die zijn geïnteresseerd in tuinen of kunst, ideeën willen opdoen of een heerlijk weekend uit willen.

Bij deze dan ook een OPROEP, lijkt het u leuk om uw tuin en/of kunst een weekend te delen met anderen? Heeft u een sier- of een gebruikstuin? Een terras of binnentuin? Groot of klein? Voor, achter of opzij? Misschien deelt u een tuin met de buren?

Het hoeft dus geen enorme oppervlakte te zijn. Ook in kleine tuinen zijn vaak interessante elementen te ontdekken. Een interessante erfafscheiding, een bijzonder terras, een aparte kleuren- of beplantingscombinatie, alles kan aantrekkelijk zijn voor tuinliefhebbers of tuiniers in spe.

De organisatie van de Open Tuinen en Kunst Route is op zoek naar nieuwe tuinen, nieuwe deelnemers die werk maken van het stimuleren van biodiversiteit en aantrekkingskracht voor vogels en insecten. Doe mee en laat u verrassen door een heleboel gezelligheid.

De toegang is €2,50, voor alle tuinen en ateliers. Een evt. bijdrage voor een kop koffie of thee is aan de bezoeker zelf.

Voor meer informatie of opgave kunt u contact opnemen met:
Rieky Calis, tel.nr. 06-25362177
Ariën Akkermans, tel.nr. 06-37731722

Voor ’s Gravenmoer en Dongen-Vaart
Tjalda Wesseling, tel.nr. 0162-313975

Of mail naar:
[email protected]

We zien uw reactie graag tegemoet.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen