Vlaamse Markt gaat niet door

Foto:

Lang heeft carnavalsvereniging de Vaortse Kloekers in onzekerheid gezeten over het mogelijk doorgaan van de traditionele Vlaamse Markt.

Een maand geleden werd besloten om deze markt door te laten gaan. Hiervoor was er opnieuw samenwerking met buurtvereniging Ons Hoekske en biljartvereniging ’t Vaartje. Nu zijn de overheidsmaatregelen ter bestrijding van corona weer verscherpt. Dit heeft om een heroverweging gevraagd. Na rijp beraad heeft carnavalsvereniging De Vaortse Kloekers besloten om de markt niet door te laten gaan. Dit omdat niet duidelijk is hoe de regelingen er eind januari uit zullen zien. Er is dan ook met onmiddellijke ingang gestopt met het verzamelen van spullen.

De vereniging vindt het jammer dat dit geweldige evenement voor het tweede jaar op een rij niet door kan gaan. De onzekerheid heeft echter de doorslag gegeven. De aan dit evenement gekoppelde winterloterij gaat overigens wel door. Dit geeft de verenigingen in ieder geval de mogelijkheid om nog wat geld in te zamelen voor activiteiten die hopelijk snel weer mogelijk worden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen