Doneeracties op touw gezet voor slachtoffers brand

Foto: Jeroen Stuve/Stuve Fotografie

Op de websitedoneeractie.nl zijn twee doneeracties opgezet voor de slachtoffers van de brand in de Kardinaal van Rossumstraat afgelopen zondag. Via de links in dit artikel komt u bij de betreffende doneeracties.

Het pand naast de woning waar de brand is ontstaan ging ook verloren en Megan van de Weele, schoonzus van de bewoners van dit pand, startte een doneeractie

Help jong gezin getroffen door brand

Het doet ons heel veel pijn om te zien dat mijn tweelingbroer/kleine broer en zijn gezinnetje hun woning verloren zijn. Onlangs is er een grote brand ontstaan bij hun buren en helaas is ook hun huis getroffen. Daarbij zijn meubels, kleren en babyspullen verwoest, maar het ergste is nog dat ze hun thuis kwijt zijn. Gelukkig zijn ze op tijd ontsnapt en mankeren ze niks, maar de tegenslag is alsnog enorm. Ze hebben heel hard gewerkt om samen met hun pasgeboren baby een nieuw leventje te beginnen. Ze hebben maanden gedaan over de verbouwing en het was dan ook een hele opluchting voor ons allemaal dat ze hun kindje konden verwelkomen in een warm en liefdevol huis.

Deze klap komt dan ook hard aan. Onze broer en zijn vriendin hadden een toekomst voor ogen en het voelt voor hen alsof die nu aan diggelen ligt. We zijn ervan overtuigd dat ze na een tijdje de kracht weer vinden om opnieuw te beginnen, maar het is nu heel lastig om die knop om te zetten. Het zal tijd kosten om de emoties die ze nu voelen een plekje te geven. En ook al worden ze fantastisch opgevangen door hun familie, eigenlijk hoop ik dat ze zo snel mogelijk weer op eigen benen kunnen staan.

Vandaar dat wij op deze manier om hulp vragen. Wij zullen altijd klaar staan voor onze broer en hem helpen als hij ons nodig heeft, maar wij hopen dat we hem een extra zetje in de rug kan geven. Dat gunnen wij hem en zijn vriendin zo. Onze broer heeft het gevoel dat de wereld hem op het moment tegenzit, dus willen wij er alles aan doen om zijn wereld een beetje beter te maken. Hopelijk kunt u hier een steentje aan bijdragen om het leven van zijn gezin weer mooi te maken zoals dat was.

Klik hier voor deze doneeractie

Ook voor de slachtoffers in het huis waar de brand is ontstaan is door Susan van Vorstenbosch een doneeractie opgestart

Help ook de andere slachtoffers van de brand!

Lieve Dongenaren,

De brand in de Kardinaal van Rossumstraat heeft een diepe indruk gemaakt. Wat verschrikkelijk! Voor het getroffen gezin is een doneeractie op touw gezet. Superlief, maar er waren nog meer slachtoffers. Ik ken ze niet persoonlijk, maar wil wel hen ook een hart onder de riem steken met een doneeractie. In het huis waar de brand is ontstaan heeft Victoria de brand niet overleefd. Anna is zwaargewond en ook de 3 mannen die in het huis woonden zijn gewond geraakt. Ze hebben niets meer. Ze hebben geen thuis meer! Steun hen aub met een bijdrage. En ik zorg dat het bij hen terecht komt! Bij voorbaat dank!

Klik hier voor deze doneeractie

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen