Veel nieuwe producten én carnavalsemblemen bij Dongense Dingen

Foto:

Sinds 1 oktober is de gezelligste winkel van Dongen weer terug. In het pand waar voorheen De Schoenenreus gevestigd was (Hoge Ham 159), is Dongense Dingen van start gegaan met een winkel vol leuke artikelen met een Dongens karakter, kleding, nostalgisch snoepgoed, kerst- en carnavalsartikelen, boeken en kaarten, cadeau-artikelen, kleine woonaccesoires, producten van Natuurlijk Verschure én…. een gezellige koffiebar.

Samen met ‘t Pauwke Kledingverander- en reparatieatelier en Het Stoffenpalet, die in hetzelfde pand gevestigd zijn, gaat Dongense Dingen er voor zorgen dat het pand aan de Hoge Ham weer volop gaat bruisen.

Nieuwe artikelen
Zoek je een leuk cadeau voor een verjaardag, housewarming of voor de decemberdagen, dan vind je bij Dongense Dingen altijd wel iets waar jij én degene die het cadeautje ontvangt, heel blij van wordt. En het assortiment van Dongense Dingen wordt regelmatig uitgebreid. Sinds de opening zijn al diverse leuke, nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment. Wat dacht je bijvoorbeeld van een T-shirt met daarop de plattegrond en coordinaten van Dongen? Of een grote collectie stoere, vintage metalen borden? Ook nieuw zijn de speelkaarten en de paraplu’s met daarop de Dongense Skyline

’t jùukt wir
Nu we langzaamaan het nieuwe carnavalsseizoen naderen, begint het bij vele Dongenaren al te kriebelen. Oftewel: ’t jùukt wir! Bij Dongense Dingen vind je een flink aantal exclusieve Peeënrijkse carnavalsemblemen om op je tenue te strijken. De voorraad is niet oneindig dus wacht niet te lang! Natuurlijk worden de jonge Peekes en Peejerinnekes ook niet vergeten, zij hebben hun eigen embleem. De sleutelhanger ‘Thuis in Peeënrijk’ is ook al zo’n onmisbaar  item voor iedere rechtgeaarde carnavalsvierder, net zoals het Peeënrijks monumentenschild.

Bij Dongense Dingen vind je een groot aantal unieke producten, die je nergens anders tegenkomt. Leuke hebbedingen, cadeautjes voor familie of vrienden en lokale specialiteiten. En natuurlijk ook weer diverse soorten Oud-Hollands snoepgoed zoals boterwafeltjes, kaneelkussens, amandelbonen en meer.

Je bent de hele week welkom in de gezelligste winkel van Dongen met daarbij in de koffiebar nu ook de mogelijkheid om, onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee, even rustig bij te komen van alle vermoeienissen.

Dongense Dingen
Hoge Ham 159
Dongen
tel. 06-36323131

Openingstijden

Maandag 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag tot en met vrijdag 9.00 – 18.00 uur
Zaterdag 9.00 – 17.00 uur

koopzondagen (11.00 – 17.00 uur) op 28 november, 5 december, 12 december en 19 december

Reacties