Dongense Carnavalsvereniging ‘Van de Partij’ in zak en as na diefstal materialen

Foto: Facebook Van de Partij

Afgelopen nacht is een boottrailer met daarop een groot aantal materialen van Carnavalsvereniging ‘Van de Partij’ gestolen aan een opslagplek aan de Nestel op industrieterrein Tichelrijt.

CV Van de Partij is een jonge carnavalsvereniging en bouwploeg  die sinds enige tijd  deelneemt aan de Grote Optocht met een wagen. “waar zijn we beland mensen? Een jonge carnavalsvereniging aan alle kanten geholpen met materialen, opslag en andere fantastische middelen, diensten wordt bestolen!” zo vraagt een ouder van een van de leden zich hardop af.

Op facebook is de volgende oproep geplaatst:

“Deze omgebouwde boottrailer met 3 boxpallets afgedekt met groen zeil is gewoon gejat aan de Nestel in ons Peeënrijk ! Vol met kabels, lichtslang , verf , stoelen, statieven, flenzen, lagerblokken, elektromotoren , gaas , betonijzer en constructieijzer… We zijn als wagenbouwers ontzettend verdrietig dat dit gebeurd in ons mooi dorpje…zou het dit jaar eindelijk weer eens mogen gaan gebeuren om een wagen te bouwen, dan gaan we al met een flinke achterstand beginnen….help ons mensen?! Alsjeblieft, deel dit bericht en kijk samen uit naar het unieke trailertje! Bedankt alvast!!!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen