5 jaar Dongense Dingen: jubileumactie met gratis fles Exota

Foto:

De webshop www.dongensedingen.nl bestaat 5 jaar en natuurlijk maken we daar een feestje van! Tot eind april ontvang je bij iedere bestelling vanaf € 20,00 in de webshop gratis een fles Exota van 330 ml. Bestel je voor € 50,00 of meer dan ontvang je zelfs een fles Exota van 750 ml gratis. Woont u in Dongen, ’s Gravenmoer of Klein-Dongen-Vaart, dan krijg je het ook nog eens gratis thuisbezorgd. De actie loopt tot eind april 2021.

In de webshop www.dongensedingen.nl was in eerste instantie alleen ’t Donges Léesplangeske te bestellen. Het assortiment is in de loop der jaren echter fors uitgebreid  en omvat een groot aantal artikelen met een Dongens tintje, variërend van de uitgebreide skyline collectie met onder meer sleutelrekjes, kleding, wanddecoratie en mokken tot  unieke Peeënrijkse carnavalsartikelen en van houten panelen met daarop de plattegrond van Dongen tot  verzilverde theelepels met Dongense monumenten. Het hele assortiment vind je op www.dongensedingen.nl.

In de laatste maanden van 2020 opende Dongense Dingen een fysieke Pop-Up Store aan de Hoge Ham 103. Dat is uitstekend bevallen. Vele Dongenaren namen een kijkje en vonden er iets van hun gading. Deze winkel zal dan ook zeker een vervolg krijgen met daarin ook weer nieuwe, echt Dongense artikelen.

Ben je op zoek naar een leuk, 100% Dongens artikel om thuis van te genieten? Wil je je ouders, grootouders, familie, vrienden of kennissen eens een keer verrassen met een uniek cadeautje met een Dongens tintje? Zoek niet verder en kijk snel op www.dongensedingen.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen