Praktijk Verder na Verlies viert haar 5 jarig bestaan

Foto:

Op 16 maart 2016 opende Carla de Jong haar eigen praktijk gespecialiseerd in verlies en rouwverwerking in Dongen. Sindsdien is zij uitgegroeid en werkzaam voor Dongen en de regio, en biedt zij begeleiding aan particulieren en bedrijven.

In haar praktijk biedt zij een veilige plek aan jongeren (18+) en volwassenen na een ingrijpend verlies. Verlies komt op vele levensgebieden voor en niet alleen na het overlijden van een dierbare. Denk bijvoorbeeld ook aan verlies van gezondheid door ziekte, verlies van je relatie, baanverlies, ongewenst kinderloos, verlies ten gevolge van en door corona enz. “Want het valt niet altijd mee om je leven weer op te pakken als je leven zo is veranderd”

In haar praktijk leert ze mensen hoe hiermee om te gaan en krijgen ze meer inzicht en handvatten in hun verwerkingsproces. Mensen ervaren vaak een minder zware last op hun schouders, en minder lichamelijke/psychische klachten. Bij Carla kunt u terecht voor aankomend verlies, recent verlies of verlies van al lange tijd geleden. Want het is nooit té laat om met verliesverwerking aan de slag te gaan.

Verder gaat ze in de toekomst ook EMDR aanbieden, en is hiervoor momenteel in opleiding.Met EMDR kun je nare ervaringen, beelden, herinneringen wat meer naar de achtergrond brengen, dit gebeurd via oogbewegingen, tikjes of m.b.v. audio. De “zware lading” gaat wat meer naar de achtergrond, waardoor je minder klachten ervaart.

Voor meer informatie bezoek eens haar website: www.hoegajijverder.nl Vergoeding deels mogelijk via de zorgverzekering (aanvullende verzekering).

Wat er is gebeurd kan niet worden veranderd maar wel hoe je hiermee om kunt gaan.

Carla de Jong-van der Veeken
Verlies en Rouwtherapeut
(EMDR i.o.)
Eindsestraat 22
5105 AC Dongen
Mobiel: 06 – 166 75 627
Email: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen