Vergeet details als deurbeslag en schakelmateriaal niet in jouw woonkamer!

Foto:

Ingezonden Iedereen denkt na over de grote elementen in een woonkamer. Je hebt de juiste raamdecoratie uitgekozen, een heerlijke zithoek met een flinke televisie en de open keuken geeft de kamer een luxueus gevoel. Kleine details in de woonkamer krijgen niet altijd de aandacht die ze verdienen. Toch kunnen de juiste kleine aanpassingen een wereld van verschil maken.

Denk aan bijpassend deurbeslag
Je hebt een prachtige, zwart matte deur uitgekozen, maar over de deurklink of wc sloten denk je misschien niet nét zo goed na. Dat is ontzettend zonde. Door te kiezen voor modern deurbeslag passen beide items perfect bij elkaar. Denk eens aan een strakke, zwarte deurklink, beschikbaar in allerlei diktes en vormen. Zou dit jouw huis niet een stuk aantrekkelijker maken en dat Pinterest-uiterlijk geven waar je naar op zoek bent? Toch past modern deurbeslag niet bij alle interieurstijlen. Wellicht is jaren 30 retro beslag een betere oplossing voor jou. Kortom, niet al het deurbeslag past bij iedereen woonstijl, kies het daarom zorgvuldig uit!

Vergeet je schakelmateriaal niet
De juiste kleur schakelmateriaal is een sieraad voor je woning. Dit vind je waarschijnlijk een rare stelling, aangezien die gebroken witte vierkanten op de muur niet echt veel goeds doen voor de uitstraling van je woonkamer. Als je dat altijd hebt gedacht, wist je misschien niet dat je ook voor zwart schakelmateriaal kunt kiezen. De opties voor zwarte stopcontacten en schakelaars houden hier nog niet op. Je kunt namelijk ook nog eens kiezen uit authentieke en sfeervolle ronde afdekramen of vierkante afdekramen met strakke lijnen. We garanderen je dat dit jouw industriële woonkamer afmaakt, maar ze passen ook prima in andere woonstijlen. Ben je op zoek naar contrast items in een Scandinavische woonkamer? Wil je schakelaars plaatsen op een donkere muur in je klassieke woonkamer? Dan is zwart schakelmateriaal perfect voor jou!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen