Vaartse Hoeve BBQ wedstrijd met publiek?

Foto:

Afgelopen jaar moest de zesde internationale BBQ-wedstrijd zonder publiek worden afgewerkt. Dit evenement wordt georganiseerd door boerderijvlees De Vaartse Hoeve in samenwerking met sportcafé ’t Vaartje.

Het was opnieuw een echt barbecuespektakel aan de Ruiterbaan in Dongen-Vaart. Door de beperkende maatregelen kon het toernooi alleen doorgaan zonder publiek. De afwezigheid van publiek had zeker invloed op de sfeer. De deelnemers en juryleden waren echter blij dat ze weer eens met hun hobby bezig konden zijn. Immers er was eindelijk wat verruiming na de eerste lock-down. Het toernooi werd gehouden in september.

Niet lang daarna was er weer een nieuwe lock-down. Minister De Jonge rekent erop dat voor juli vrijwel iedereen die dit wil gevaccineerd is. Dat is goed nieuws want het zou betekenen dat het barbecuetoernooi wat onder auspiciën staat van de internationale Kansas City Barbecue Society (KCBS) doorgang zou kunnen vinden. Het toernooi kenmerkt steeds door gezelligheid. Er zijn veel activiteiten voor kinderen en er is een groot terras met de laatste jaren steeds livemuziek. De organisatie bereidt zich dan ook voor om een evenement in volle glorie neer te kunnen zetten.

Aanmelden BBQ-toernooi
Het is een internationaal toernooi met steeds deelneming van verschillende landen. Ook veel teams uit Nederland doen mee. Voorts zien regionale teams dit als een fantastische manier om zich te kunnen meten met de internationale top. Zeker omdat de verschillende producten kip, ribben, pork en brisket door een onafhankelijke jury beoordeeld gaan worden. Het toernooi wordt gehouden op het evenemententerrein aan de Ruiterbaan in Dongen-Vaart op 11 en 12 september. Inschrijven kan via de website van de Vaartse Hoeve. Klik dan door naar de BBQ-contest.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen