2e Ipcon Outdoor Soccer Toernooi; alle Olympia-jeugd in actie

Foto:

Afgelopen zaterdag waren alle voorwaarden aanwezig om er een hele mooie voetbaldag van te maken op Sportpark Crispijn. Strakgetrokken lijnen, goed gepompte ballen, hesjes in alle kleuren en maten, kannen met ranja, koffie en thee, snoepzakken na afloop en een stralend zonnetje aan de blauwe hemel.

In een tijdsbestek van zo’n 6 uur werden een 6-tal toernooien afgewerkt door de ruim 250 jeugdleden van v.v. Olympia ’60. Net voor de eerste aftrap om 9.00uur werden Wilbert en Corné van sponsor Ipcon nog even in het zonnetje gezet door de jeugdcommissie en de jongste olympiaantjes. Daarna ging de bal rollen tot halverwege de namiddag.

Bij Olympia staat de Olympische gedachte hoog in het vaandel, maar dat betekent zeker niet dat er geen felle, maar faire strijd werd geleverd. Er waren volop mooie acties, stevige duels en splijtende passes te zien, net als hier en daar een grappig of foutief moment. Dat hoort erbij en mocht de pret zeker niet drukken. Alle spelers, trainers en leiders gingen na het toernooi met een grote glimlach weer naar huis. Bedankt allemaal voor een mooie voetbaldag!

De winnaars op een rijtje:
JO7: PSV
JO8 & JO9: Real Madrid
JO10 & JO11: Top Oss
JO12 & JO13: AA Gent
JO14 & JO15: Bayern Munchen
JO17: Aston Villa (na strafschoppen)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen