Teun Aarden uit Dongen presenteert dit weekend livestreamconcert ‘Simply The Best’

Foto:

Op zaterdag 10 oktober presenteert Stichting in Concert ‘Simply the Best’ vanuit Podium Bloos in Breda. Het concert ‘Simply The Best’ werd door COVID-19 verplaatst van april naar zaterdag 10 oktober en gaat plaatsvinden door middel van een livestream. Tijdens deze show met muziek uit de 70’s en 80’s passeren onder andere Whitney Houston, Prince, Tom Jones en The Rolling Stones de revue.

Ondanks de nieuwe maatregelen heeft de stichting samen met Podium Bloos een ‘go’ gekregen voor deze uitvoering, waar zij erg blij mee zijn. In verband met de RIVM richtlijnen is de aanvang van het concert een uur vervroegd, naar 19.00 uur.

Presentator Teun is erg blij dat het concert doorgang kan vinden. Ondanks dat hij de afgelopen maanden al heel uiteenlopende projecten online gehost heeft ontbrak er nog een evenement als deze in zijn huidige woonplaats Breda. “Mijn roots liggen in de muziek en ik heb ervaring met vergelijkbare evenementen als ‘Simply The Best’ waarbij diverse disciplines samenwerken. Ik zag de aankondigen van Stichting in Concert voorbij komen. Ze werken met de beste amateurs uit de regio toe naar een kwalitatief hoogstaande productie. Ik dacht meteen, dit wil ik presenteren!”

Omdat de stichting talent- en muzikale ontwikkeling bij jongeren stimuleert gaat de opbrengst naar Jeugdfonds Sport en Cultuur Breda. Een livestream code is verkrijgbaar via stichtinginconcert.nl/tickets. Deze avondvullende show is tot een week na de uitvoering, op zaterdag 10 oktober om 19.00 uur, online terug te kijken

Reacties