Ontspannen de feestdagen in

Foto:

Op zondag 22 december werd voor de 3e keer de XXL yoga special georganiseerd door Debbie Schoenmakers. Eigenaresse van Onder Handen, een yogastudio en massagepraktijk gevestigd aan de Lage Ham in Dongen. Een moment helemaal voor jezelf tijdens de drukke feestdagen.

60 deelnemers
Waar we het eerste jaar begonnen met 20 deelnemers tijdens de yoga & ontbijt editie in de yogastudio liep het in 2018 een beetje uit de hand met het aantal inschrijvingen. Al binnen een dag waren er zoveel aanmeldingen dat dit niet meer in de studio zou passen. Er moest dus snel opzoek worden gegaan naar een grotere ruimte om zoveel deelnemers kwijt te kunnen.  Gelukkig schoten in 2018 onze vrienden van Opener bier te hulp en hebben we daar een fantastische les kunnen geven.

De Cammeleur:
Na het succes van de afgelopen twee jaar kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Maar wederom was de vorige locatie eigenlijk te klein voor het aantal deelnemers. Dit jaar waren we van harte welkom in de nieuwe Cammeleur waar we met 60 deelnemers en de 4 docenten van de studio een fantastische avond hebben gehad.

Met een prachtige zaal enkel gevuld door kaarslicht meegenomen door de deelnemers zelf, hebben we twee uur lang yoga gedaan. Ruimte gemaakt in ons hoofd en in ons lijf, ons verbonden met elkaar en onze ademhaling.

Waar we volgend jaar heen gaan is nog de vraag, misschien toch maar de theater zaal van de Cammeleur of eindelijk naar de oude kerk! Iedereen ontzettend bedankt voor het meedoen, het was weer een magische avond! Wil jij ook extra ontspanning in het nieuwe jaar? Kom dan gerust een lesje meedoen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen