Extra voorstelling Paco’s Muzikale Wereldreis

Foto:

De reguliere kaartverkoop voor deze unieke kindervoorstelling van het jeugdorkest Koninklijke Muziekvereniging is twee weken geleden gestart en na een week online kaartverkoop al bijna uitverkocht. Nu al een succes dus.

Dat zorgde ervoor dat het bij de organisatie begon te kriebelen om wat extra’s te doen, voor de mensen die naast een kaartje hadden gegrepen en om ze veel mogelijk mensen van deze voorstelling te kunnen laten genieten. Daarom is er in overleg met het bestuur van de muziekvereniging, de enthousiaste projectgroep en de directie van De Cammeleur besloten om een extra voorstelling in te plannen op zondag 19 januari om 11.00 uur.

Op zich is het al fantastisch om een geheel eigen productie op de planken te brengen, maar om dan binnen een week een extra voorstelling er aan vast te plakken is natuurlijk zeer bijzonder. Daarbij is het voor alle deelnemers natuurlijk prachtig om de voorstelling twee keer te brengen. De tickets voor de extra voorstelling zijn vanaf nu direct online beschikbaar via de website van De Cammeleur: www.decammeleur.nl. Er zijn overigens ook nog enkele kaartjes beschikbaar voor de voorstelling van 15.00 uur. Had je nog geen kaartjes dan is nu de kans natuurlijk. Een leuke cadeautip voor Sinterklaas of Kerst, voor slechts €5 bent u bij deze unieke kindervoorstelling. Of kom gewoon twee keer, dat kan natuurlijk ook!

Het jeugdorkest van Koninklijke Muziekvereniging Dongen, onder leiding van dirigent Rolf Rombouts, brengt op 19 januari de unieke kindervoorstelling Paco’s Muzikale Wereldreis. Samen met popcombo en zang neemt het jeugdorkest iedereen mee op reis, op zoek naar de papegaai Paco. Een kindervoorstelling welke geschikt is voor kleuters tot en met kinderen uit groep 8. Op zondag 19 januari 2020 (om 11.00 èn 15.00 uur) wordt deze kindervoorstelling vertoond in theaterzaal De Cammeleur in Dongen. In Paco’s Muzikale Wereldreis is de papegaai Paco (gespeeld door Jelle Verdaasdonk) kwijt. De drie zussen Sam (Dominiek van Os), Suus (Eva den Boer) en Saar (Lisse Versluis) gaan naar hem op zoek. Samen met de luchtballonvaarster Babs (Dewy Bosters) komen ze in allerlei landen waar ze verschillende muziekstijlen tegenkomen. De grote vraag: Gaan ze Paco de papegaai weer terugvinden? Het verhaal is geheel in eigen beheer bedacht door een aantal jeugdleden en leden van de jeugdcommissie van de muziekvereniging. Een mooie kindervoorstelling waarbij naast het jeugdorkest en de zangsolisten ook een popcombo en een gelegenheidskoor (onder leiding van zangcoach Marjolein Heijne) hun medewerking aan verlenen. Tickets (voor slechts €5) zijn te bestellen via www.decammeleur.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen