Kom erbij, verbind en ontmoet in de Week tegen Eenzaamheid

Foto:

Meer dan één miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Iedereen kan op enig moment in zijn leven met eenzaamheid te maken krijgen.

In de Week tegen Eenzaamheid van 1 tot 8 oktober 2019 vragen we hier aandacht voor en zeggen we: kom erbij! Iedereen kan deelnemen aan de Week tegen Eenzaamheid door het bezoeken van een activiteit. Zo ontstaat een week vol activiteiten waar mensen elkaar ontmoeten, nieuwe contacten kunnen leggen en de bestaande contacten versterken. Samen maken we van de Week tegen Eenzaamheid 2019 een succes!

Verschillende organisaties in de gemeente Dongen hebben samengewerkt om te komen tot een week vol mooie activiteiten. U kunt bijvoorbeeld genieten van een koffieconcert, een heerlijke lunch of u laat zich informeren tijdens de seniorenmarkt. Er is echter nog veel meer toe doen. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar het programmaboekje op www.swodongen.nl. Het programmaboekje en inschrijfformulier zijn te printen vanaf de website.

Tevens is het boekje te halen bij de Cammeleur, de Entree en het kantoor van SWOD, hoofdgebouw Volckaert, Dongepark 1. Het kantoor van SWOD is op werkdagen geopend van 09.00 uur tot 12.00 uur. We hopen u in de Week tegen Eenzaamheid te ontmoeten!

Activiteit datum eigen bijdrage
1 Muzikale busreis naar provinciehuis za 28-sep middag € 0,00
2 Ontmoeting Oude Kerk met quiz di 1-okt middag € 5,00
3 Lunch in de Cammeleur wo 2-okt lunch € 2,00
4 Koffieconcert Cammeleur do 3-okt middag € 0,00
5 Ouder worden doe je niet alleen vrij 4-okt middag € 0,00
6 Wandelen en rondleiding Theek 5 ma 7-okt middag € 0,00
7 Wandelen en rondleiding Theek 5 di 8-okt ochtend € 0,00

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen