Diefstal van sieraden uit seniorenappartementen bij Bureau Brabant

Foto:

Bureau Brabant vraagt in de uitzending van maandag 1 april weer uw hulp bij het oplossen van enkele ernstige misdrijven Daarbij wordt onder meer aandacht besteed aan diefstallen uit seniorenappartementen in Dongen.

Diefstal van sieraden uit seniorenappartementen
De politie is op zoek naar de daders van twee inbraken in hetzelfde seniorencomplex aan de Dr. Willem Dreeslaan. Op de avond van 2e Kerstdag, woensdag 26 december vorig jaar en vrijdagavond 11 januari jl. wisten meerdere daders binnen te komen bij twee appartementen in dat complex. Het gaat om jonge mannen en vrouwen die waarschijnlijk door het zogenaamde ‘flipperen’ toegang kregen. Uit de appartementen werd bij elkaar een flinke hoeveelheid sieraden gestolen. Bij de diefstal in januari was het bejaarde echtpaar zelfs gewoon thuis toen de daders hun slag sloegen. Terwijl ze in de woonkamer zaten te eten werd de slaapkamer doorzocht en de sieraden gestolen.

Er zijn beelden uit het complex waar de daders op te zien zijn. Wie (her-)kent ze of heeft andere informatie die de politie naar ze toe kan leiden? Wie weet iets over de sieraden die zijn weggenomen? Help mee deze diefstallen op te lossen

Reacties

article
106243
Bureau Brabant vraagt in de uitzending van maandag 1 april weer uw hulp bij het
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20190328/diefstal-van-sieraden-uit-seniorenappartementen-bij-bureau-brabant/
2019-03-28T09:32:45+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2019/01/23155241/bureaubrabantnieuw.jpg
Nieuws