ALMOST COCKER in De Stapperij

Foto:

Op zaterdag 23 maart kunnen muziekliefhebbers hun hart ophalen bij De Stapperij in de Kerkstraat 43, want daar komt de band ALMOST COCKER een eerbetoon geven aan de poplegende Joe Cocker.

Het optreden van de band, met enkele geroutineerde Dongense musici, waaronder leadzanger Dré van den Boschi, n de gelederen, begint zaterdag om 21.00 uur. De toegang is gratis.

ALMOST COCKER is een eerbetoon aan één van de allergrootste helden uit de geschiedenis van de pop muziek: Joe Cocker Hij verwierf eeuwige roem met zijn onvergetelijke optreden tijdens het Woodstock festival in 1969 en is actief én succesvol gebleven tot zijn dood in 2014. Zijn nalatenschap is een eindeloze reeks aan prachtige nummers (veelal covers) die hij op zijn eigen, karakteristieke manier vertolkte: rauw, met passie en zonder compromis.
Joe Cocker was en is een grootheid. Buitencategorie.

ALMOST COCKER brengt een eerbetoon aan deze geweldenaar. Een doorsnee uit het rijke repertoire van zijn hele carrière die met dezelfde intensiteit aan het publiek wordt voorgeschoteld. Rauw, met passie en zonder compromis.  Bekende en minder bekende hoogtepunten komen voorbij, van ingetogen ballads tot knallende rockers. Het enthousiasme spat van het podium. Je wordt meegesleept, of je wilt of niet. De muzikanten van ALMOST COCKER kennen het podium op hun duimpje en beheersen hun instrumenten en stemmen tot in de perfectie. Er gebeurt veel op de bühne, je komt ogen en oren te kort!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen