Het feest kan beginnen….

Het swingende sportpaleis, zoals de Cammeleur tijdens carnavalsactiviteiten heet, was zaterdagavond het decor voor Ut Grote Veurspel. Een flink aantal carnavalsliefhebbers was daar om zich alvast op te warmen voor het feest der zotheid dat komend weekeinde ons dorp een paar dagen in zijn greep zal houden.

De sfeer was prima  en de toegestroomde Peeën en Peeërinnen, die zich bijna allemaal hadden gekleed als stripheld, beleefden een mooie carnavalsavond met optredens van WOW!, de Uitslaopers, Hierzènwedan, HoeIst!? volgde er een muzikale show van de Vrije Tijdrekkers. De presentatie was in de vertrouwde handen van Tom Mijnders. Na de bekendmaking van Matthieu Verlinde als de nieuwe Pee van ut Jaor was het aan de formatie Klittenband om de aanwezigen nog even anderhalf uur uit hun dak te laten gaan. Zij slaagden, ondanks hun muzikaal sterke optreden, niet helemaal in die opzet wegens het ontbreken van echt feestrepertoire.

Het peeënrijk is er klaar voor om tijdens de carnavalsdagen helemaal los te gaan tijdens de Lintjesregen, de raodszitting, de optochten en de diverse bals. Natuurlijk is dongen.nieuws.nl overal bij om de leut vast te leggen. Nog even nagenieten van ’t Grote Veurspel? Bekijk de foto’s in de fotoserie bovenaan dit artikel.

 

Reacties

gallery
104697
Het swingende sportpaleis, zoals de Cammeleur tijdens carnavalsactiviteiten heet, was zaterdagavond het decor voor Ut
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20190225/het-feest-kan-beginnen-3/
2019-02-25T10:28:54+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2019/02/25102818/vtr19.jpg
Nieuws, Peejelaand