Gentlemen of Dongen: kaartjes kopen en aftellen maar!

Foto:

Nog even en dan barst het carnavalsfeest voor de jeugd in en rond om Dongen los! Op carnavalsvrijdag, -zaterdag en -zondag kunnen zij als vertrouwd weer terecht bij de Gentlemen of Dongen. Dit jaar belooft het een groter feest dan ooit te worden omdat de organisatie flink heeft ingezet op de stevige line-up van dit jaar. Deze liegt er dan ook niet om! Zo staan er onder andere optredens van Dave Roelvink, Raymon Hermans en Dongens-eigen Martropez op het programma!

Kaarten voor dit ‘feest-der-feesten’ zijn tot en met dinsdag 26 februari te koop voor het zachte voorverkoop-prijsje van €4,50 per avond of een passe-partout voor slechts €12,-. Bestellen is simpel, geen lange rijen maar alles op de website van de Gentlemen: gentlemenofdongen.nl/kaarten. Na dinsdag zijn er alleen nog kaarten aan de deur te koop voor €5,50 per avond en alleen op vrijdag avond is de passe-partout voor €15,- aan te schaffen. De organisatie waarschuwt wel: “VOL=VOL”.

Hoe het geheel er precies uit komt te zien houden de heren en dame van de organisatie nog even stil. “Je kunt via onze social media kanalen op de hoogte blijven van alles omtrent de opbouw van dit geweldige feest”, aldus Jesse Verbunt, trotse voorzitter van de Gentlemen, “het beloven sowieso 3 legendarische dagen te worden”, gaat hij verder, “het team heeft er zin in, de artiesten staan te springen en door alle positieve reacties uit Dongen kan het niet anders dan goed komen!”

Met dit laatste doelt hij onder andere op de zeer succesvolle Pizza-Promo in samenwerking met Horeca Dongen, de gemeente Dongen en Domino’s Pizza Dongen waarbij de krachten gebundeld werden en de leerlingen van het Cambreur College op gratis pizza in de feesttent van de Gentlemen voor de school. Zowel de Horeca als de gemeente hebben dit jaar een prachtige financiële bijdrage gedaan waardoor de Gentlemen nog beter in kan spelen op de doelgroep!

Nog even kort:

Reacties

Cookieinstellingen