Tweede editie Rally Donge Vallei op 23 juni

Foto:

Op zondag 23 juni 2019 wordt de tweede editie van de Rally Donge Vallei gereden. Deze rally wordt georganiseerd door de Lionsclub Donge Vallei en is een gezellige en uitdagende eendaagse tourrit voor het goede doel.

U kunt inschrijven voor de tourklasse of voor de sportklasse. Hierdoor is de rit voor zowel beginners als voor gevorderde rallyrijders zowel leuk als uitdagend. De goede doelen waarvoor we deze editie
rijden zijn Stichting met je Hart en Air- 4Tieme. Kosten voor deelname aan deze dag bedragen € 295 per equipe. Dit is inclusief ontbijt, lunch, diner, alle drankjes en diverse goodies. Een equipe bestaat uit 1 auto en 2 deelnemers, een chauffeur en een navigator.

Stichting met je Hart slaat een brug tussen vergeten worden en aandacht krijgen en daarmee zet ze zich in voor de kwetsbare en eenzame ouderen in onze samenleving. Air4Tieme doneert direct aan het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam voor onderzoek naar medicatie tegen taaislijmziekte. Dat is een erfelijke, chronische en helaas ongeneeslijke ziekte die voornamelijk jonge mensen treft.

Wilt u inschrijven voor deze rally? Dat kan via onze website www.rallydongevallei.nl. Volgt u ons ook op de socials, Facebook en Instagram voor alle nieuwtjes en andere ontwikkelingen? Wilt u meer informatie over de rally of over sponsoring, dan kunt u mailen naar [email protected]

RIJDT U MEE VOOR HET GOEDE DOEL?!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen