Doeners gaan naar het Voorbereidend MBO

Foto:

Advertorial In aanloop naar de Open Dag op het Cambreur College op woensdag 13 februari lichten we de afdelingen een voor een uit. Deze keer nemen we een kijkje bij de het voorbereidend MBO

Ben jij een echte doener? Dan is het voorbereidend mbo op gebouw B van het Cambreur College echt iets voor jou! Gebouw B telt rond de 260 leerlingen en heeft een eigen hecht en enthousiast docententeam. Tijdens de opleiding is veel ruimte voor praktijk en stages. Naast algemene vakken krijg je ook lessen over verkoop, mode en design, grafische vormgeving, uiterlijke verzorging, zorg en (re)creatieve activiteiten. Je leert bovendien veel over voeding en het bereiden van maaltijden. Ook biedt het vmbo haar leerlingen de uitstroomrichting Sport aan. Leerlingen die in de bovenbouw voor dit keuzevak kiezen, kunnen drempelloos doorstromen naar de ROC-opleiding Sport & Bewegen in Tilburg. Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je meer over onze opleidingen weten? Dan ontvangen we je graag op onze open dag!
Leerlingen van gebouw B verzorgen gymlessen voor de basisscholen in Dongen. Kinderen van de basisschool maken zo kennis met het voortgezet onderwijs en leerlingen van het voortgezet onderwijs kunnen zo het geleerde in praktijk brengen.

Leerlingen verzorgen regelmatig verwendagen voor ouderen uit de omgeving. Een maskertje, manicure, koken, eten en genieten. Anoek Meester is ook vaak in de keuken te vinden, ze geniet van de praktijkvakken. Creatief is ze ook, zo verzorgde ze pas nog de herfstdecoraties in het restaurant voor een etentje van leden van de Zonnebloem.

 

Als het weer het toelaat gaat CKV docent P. Nuijten graag naar buiten met zijn leerlingen. Dit jaar maakten ze samen deze prachtige 3d creatie

OPEN DAG
13 FEBRUARI 2019
16.00 – 20.00 uur
Gebouw A: Mgr. Schaepmanlaan 13 havo/vwo/TTO
Gebouw B: Mgr. Schaepmanlaan 2 vmbo bb/kb
Gebouw C: Bolkensteeg 9 mavo
Je bent welkom!!

Reacties

article
104302
Advertorial In aanloop naar de Open Dag op het Cambreur College op woensdag 13 februari
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20190211/doeners-gaan-naar-het-voorbereidend-mbo/
2019-02-11T09:35:05+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2019/02/04220154/cambreurnieuw5.jpg
Nieuws