Vacature: Freelance Acquisiteur bij 200% Glossy

Foto: CC0/Creative Commons

Mediapackhuys (het bedrijf achter dongen.nieuws.nl) en Pix4Profs zijn inmiddels bekende namen in Dongen en de regio. Sinds eind 2017 zijn beide bedrijven te vinden in een gezamenlijk kantoor aan de Hoge Ham 85 A (voormalige ABN AMRO bank). Van daar uit worden diverse media activiteiten aangestuurd en ontwikkeld.

Dankzij een succesvolle samenwerking hebben deze twee bedrijven al zeven fraaie edities van de glossy 200% DONGEN op hun naam staan. Ook in Zundert is al tweemaal een 200% ZUNDERT glossy verschenen.  Op dit moment slaan de makers van deze magazines de vleugels gezamenlijk verder uit in de regio. In de komende periodes verschijnen er namelijk soortgelijke glossy magazines in onder andere gemeenten, zoals  Alphen-Chaam-Baarle-Nassau (onder de naam 200% CUBAG) en de Brabantse Wal gemeenten en Tholen. Tevens worden in diverse gemeenten nieuws.nl websites beheerd.

In verband met deze uitbreiding van activiteiten zijn we naarstig op zoek naar een

Free lance acquisiteur (m/v)

Ben jij die gedreven en enthousiaste salesman- of vrouw die ons hierbij ondersteunt? Wij zijn op zoek naar een resultaatgerichte, zelfstandige, ervaren, representatieve acquisiteur zonder telefoon- en drempelvrees. Heb jij gevoel voor lokale verhoudingen, ben jij communicatief sterk, bedreven in  acquisitie en verkoop, haal jij een kick uit het sluiten van overeenkomsten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zowel de nieuws.nl platforms als de glossy magazines worden gratis beschikbaar gesteld aan de lezers. Dat betekent dat het bereik hoog is en dat maakt het voor adverteerders interessant om gebruik te maken van alle mogelijkheden die beide media te bieden hebben.

Als zelfstandig werkende acquisiteur ben jij altijd bezig met het zoeken naar nieuwe leads en mogelijkheden. Je adviseert en denkt mee met je klanten en sluit  zelfstandig contracten af.

Functieprofiel

  • Jouw telefonische (verkoop)vaardigheden zijn uitstekend;
  • Je denkt commercieel en je bent resultaatgericht;
  • Je bent een natuurlijke netwerker die makkelijk contact maakt met prospects, suspects en bestaande klanten;
  • Je denkt in kansen, mogelijkheden en oplossingen en je weet dit te vertalen naar de wensen van de klant;

Bepaal zelf je werktijden en wordt freelance acquisiteur voor onze nieuws.nl websites en onze glossy magazines. Wij hebben een zeer aantrekkelijke commissie voor je in petto per daadwerkelijke sale. Uiteraard krijg je voor je acquisitie alle benodigde steun en materiaal wat beschikbaar is (bv brochures).

Heb je interesse om als freelance acquisiteur voor ons aan de slag te gaan, stuur dan je volledige contactgegevens naar [email protected]. Dan zien we elkaar wellicht snel.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen