De Gentlemen of Dongen: Line-up voor groots <18 carnavalsfeest bekend

Foto:

Zoals bekend organiseert de Gentlemen of Dongen elk jaar het beste carnavalsfeest voor scholieren van het middelbaar en het beroepsonderwijs. Ook dit jaar is alles uit de kast gehaald om de jeugd in Dongen en omgeving te bieden wat zij verdienen met als grote publiekstrekkers Dave Roelvink en Raymon Hermans.

Dit jaar opent de Gentlemen of Dongen de deuren op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 maart 2019 van 19.30u (deur open tot 21.00u) tot 00.30u. De line-up is grootser dan ooit! We hebben dit jaar ons accent gelegd op het vinden van de perfecte artiesten voor een avondje knallen en feesten. En inderdaad, de line up liegt er niet om!

Grote publiekstrekkers zijn optredens van Raymon Hermans en Dave Roelvink. Deze artiesten met landelijke bekendheid geven de Gentlemen net dat beetje meer. Maar ook de rest van de line-up garandeert dat het carnavalsfeest ook in 2019 weer een waar spektakel zal worden!
Zo zijn er optredens van Gekkenhuys (bekend van ‘Mondje open, snippers happen’), Grens&Loos, onze huis DJ’s DJ ROYOR en Matropez, onze eigen mannen van LOSTINBASS en de zangers van Dubbel Feest!

Nieuw dit jaar zijn de talenten van de Gentlemen DJ Contest. Vinny van Gorp en Matthijs van Mourik zijn de eerste Gentlemen-DJ’s. De Gentlemen of Dongen vindt het namelijk belangrijk dat jong talent een kans krijgt om zich te laten zien en biedt daarom dit jaar twee plaatsen op de timetable aan aan de winnaars van de DJ Contest.

De organisatie is er van overtuigd dat zij met deze 10 namen een te gek carnavalsfeest weg kunnen zetten! Natuurlijk kan de Gentlemen dit niet alleen. Naast de vele sponsoren krijgt de Gentlemen of Dongen ook hulp van de Gemeente Dongen en de Horeca Dongen. Dit jaar pakken ze het NIX18 beleid samen op en proberen voor ieder wat wils te bieden in Dongen.

Nog wat praktische informatie:

• Meer info via www.gentlemenofdongen.nl/2019 / [email protected]
• Kaartverkoop: vanaf 19 februari tot 26 februari via gentlemenofdongen.nl/kaarten
• Volg ons op:
o Facebook: Gentlemen of Dongen
o Instagram: Gentlemen of Dongen
o Snapchat: Gentlemen-0162

Reacties

article
104100
Zoals bekend organiseert de Gentlemen of Dongen elk jaar het beste carnavalsfeest voor scholieren van
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20190202/de-gentlemen-of-dongen-line-up-voor-groots-18-carnavalsfeest-bekend/
2019-02-02T16:30:25+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2019/02/02180648/god19.jpg
Nieuws