Oliebollenparty 31 december 2018

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

Het college van B&W nodigt u van harte uit om op maandag 31 december 2018 tussen 14.30 en 16.00 uur naar het Looiersplein te komen. De collegeleden zullen daar die dag aan de inwoners van Dongen hun gelukwensen voor 2019 overbrengen. Dit doen zij op feestelijke wijze: met oliebollen, koffie, thee, glühwein en warme chocolademelk. Rond 15.00 uur zal burgemeester Marina Starmans-Gelijns een korte toespraak houden. U bent allen van harte welkom!

Gezellige sfeer
Naast de kerststal en de kerstbomen die al voor een gezellige sfeer zorgen op het Looiersplein zal er die middag sfeervolle muziek klinken verzorgt door fanfare Euterpe uit ’s Gravenmoer. De oliebollenkraam en bakker Pim Filius zorgen voor de oliebollen en de brandweer zorgt voor een open vuur waar iedereen zich heerlijk kan opwarmen.

Geen nieuwjaarsreceptie
Dit is de vierde keer dat het college op deze wijze hun gelukwensen overbrengt. Er zal dan ook wederom geen nieuwjaarsreceptie worden gehouden in de eerste week van januari in het gemeentehuis. Het college gaat liever naar de inwoners toe en wil daarmee een breder publiek te bereiken door reeds vóór de jaarwisseling de inwoners een voorspoedig nieuwjaar te wensen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen