Gezocht: talenten voor optredens Parkpodium

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

Dongen heeft een rijk verenigingsleven en heel veel talent op het gebied van muziek, sport en allerlei andere vormen van kunst en cultuur. En… Dongen heeft sinds kort ook een fraai podium in Park Vredeoord.

Een echte blikvanger in een bijzonder sfeervolle omgeving. Dat Parkpodium is er voor alle Dongenaren, die graag hun talent of hobby willen demonstreren.
Denk bijvoorbeeld aan sportdemonstraties, optredens of repetities van koren, zanggroepen, muziekverenigingen of ensembles, dans, toneel, cabaret, lezingen of voordrachten. Kortom alles is mogelijk, zo lang het maar om kleinschalige optredens gaat.

Inmiddels is een speciale programmacommissie aan de slag gegaan om voor de periode van 27 april t/m 30 september zo’n 10 à 15 optredens te realiseren. De commissie bestaat uit Gerard Jansen, Saskia van Baaren , Rob Ysebaert en Bernadette Klerx. Zij zijn druk bezig om een aantrekkelijk en gevarieerd programma in elkaar te zetten. Om dat voor elkaar te krijgen is de commissie op zoek naar Dongenaren, groepen of verenigingen, die graag hun ‘moment of fame’ willen pakken op het Parkpodium.

Het Parkpodium is vooral bedoeld om Dongens talent op een laagdrempelige manier letterlijk een podium te bieden. Daarnaast is optreden op het Parkpodium een mooie manier om het Dongense culturele en sportieve aanbod te promoten en een flinke impuls te geven aan Park Vredeoord als het aantrekkelijk groene hart van Dongen. Het Parkpodium zal voor het eerst ‘operationeel’ zijn met de Straotparade en zal ook gebruikt worden bij de carnavaleske intocht op zaterdagmiddag met Carnaval. De programmacommissie werkt op niet-commerciële basis. Dat betekent dat er geen geld betaald kan worden voor optredens. Voor optredens die via de programmacommissie lopen, hoeft geen vergunning aangevraagd te worden.

De programmacommissie roept bij deze alle Dongenaren en verenigingen op zich te melden bij de programmacommissie. Dat kan via het speciale mailadres: [email protected] . Meld je daar aan en geeft een korte omschrijving van wat je wil laten zien of doen. De programmacommissie neemt dan contact met je op. We hopen op veel aanmeldingen, zodat we in de lente en zomer volop kunnen genieten van verrassende optredens.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen