Van Uitert weer hoofdsponsor DongenIce 2018 -2019

Foto:

De sponsorcommissie van DongenIce is druk bezig om te zorgen dat Dongen en omstreken weer kan genieten van een mooi, sportief en gezellig evenement. Er is goed nieuws vanuit de sponsorcommissie van DongenIce: “Het contract is getekend!”

DongenIce, Van Uitert B.V. en NILO Personeelsdiensten hebben hiermee de overeenkomst als hoofdsponsor weer verlengd. Voor het vierde jaar op een rij verbinden Van Uitert en NILO als hoofdsponsor gezamenlijk hun namen aan de 12e editie van DongenIce.

Erik Emons (sponsorcommissie DongenIce): “We zijn trots dat deze twee mooie Dongense bedrijven DongenIce wederom een warm hart toedragen.” Robert en Gerard, respectievelijk technisch directeur bij Van Uitert B.V. en directeur NILO Personeelsdiensten ,kijken uit naar de gezellige sfeervolle avonden bij DongenIce. De krachten worden weer gebundeld richting het Dongense winterevenement door samen het hoofdsponsorschap aan te gaan, maar ook op zakelijk vlak is er een prettige, nauwe samenwerking tussen de twee Dongense bedrijven.

Van Uitert B.V. is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van interne transportsystemen, machines en robotapplicaties voor o.a. de dranken- en voedingsmiddelen industrie. Of het nu gaat om een transportsysteem of het volledig turnkey opleveren van een productielijn, Van Uitert heeft met een team van honderd collega’s de juiste kennis en expertise in huis om de allerbeste oplossingen te realiseren. Als integrator levert Van Uitert een totaalconcept: advies, ontwikkeling, productie, assemblage, installatie en integratie.

NILO Personeelsdiensten is een regionaal uitzendbureau dat zich gespecialiseerd heeft in uitzenden, detacheren, werving & selectie en payrolling. Onder het motto: ”Doe maar gewoon”, streeft NILO naar een succesvolle, plezierige en langdurige relatie met hun werkgevers, werknemers en flexwerkers waarin de mens en duurzaamheid centraal staan.  NILO heeft een groot bestand met technisch, administratief, horeca, bouw- en productiepersoneel. Voor een leuke baan en een goede arbeidskracht bent u bij NILO Personeelsdiensten aan het goede adres!

Meer weten over beide bedrijven? Of op zoek naar een baan?
Kijk dan op www.uitert.nl of www.nilo.nl

Reacties

article
101224
De sponsorcommissie van DongenIce is druk bezig om te zorgen dat Dongen en omstreken weer
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20181018/uitert-weer-hoofdsponsor-dongenice-2018-2019/
2018-10-18T12:00:18+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/10/15191512/uitert11.jpg
DongenIce, Nieuws