Hofkapel de Peeënstampers, iets voor jou?

Foto:

Afgelopen carnaval is er weer nieuw leven ingeblazen in hofkapel de Peeënstampers in de vorm van een gelegenheids-kapel. Een 20-tal muzikanten hebben de Stichting op carnavalszaterdag en carnavalsdinsdag begeleid door de Peeënrijkse straten. Zo heeft ons Peeënrijk weer de oude klanken en gezelligheid van de hofkapel kunnen beleven.

Na afloop van het carnavalsseizoen heeft er een evaluatie plaatsgevonden met deze muzikanten en daar is uitgekomen dat er ook komend seizoen wordt doorgegaan met deze (gelegenheids-) hofkapel. Tevens is daar uitgekomen dat  Hofkapel de Peeënstampers  meer ingezet wordt tijdens komend carnavalsseizoen, te beginnen met de opening van het carnavalsseizoen tijdens de 11-11 viering. Tevens zal de zaterdagavond- sauwel worden ingevuld door de hofkapel.

Voor komend seizoen is de Hofkapel nog op zoek naar uitbreiding. Je hebt dus zelf de keuze om je aan te melden voor enkele of alle optredens. Voor de 11-11 viering zijn al een 3-tal repetities gepland, deze vinden plaats bij Zalencentrum de Viersprong om 20.00 uur op de volgende data: Donderdag 11 & 25 oktober en donderdag 8 november.

Lijkt het jou leuk mee te spelen met Hofkapel de Peeënstampers en zo een leuke muzikale carnaval te beleven! Geef je dan op via de website: www.peeenstekers.nl en vul daar het aanmeldformulier in en stuur dit naar [email protected] .  Heb je vragen? Stel deze dan gerust! Dennis Ariëns 06-51074949 [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen