Webinar voor mantelzorgers

Foto: CC0 Creative Commons

Op maandagavond 5 november 2018 vindt een gratis webinar plaats voor mantelzorgers. Een webinar is een uitzending via internet. Dit webinar is bedoeld voor mantelzorgers, professionals en iedereen die geïnteresseerd is of te maken heeft met mantelzorg.

Een panel bestaande uit een mantelzorgmakelaar, een professional die met jonge mantelzorgers werkt en een mantelzorger, gaat onder leiding van een presentator in gesprek over mantelzorg. Zij reageren live op de vragen die kijkers kunnen stellen. Het webinar is een initiatief van Thebe en Ledenvereniging Thebe Extra. Aanmelden is gratis en kan via www.thebe-extra.nl/mantelzorg.

Mensen kiezen er over het algemeen niet voor om mantelzorger te worden; het overkomt ze. Overbelasting kan op de loer liggen. Vragen die behandeld worden zijn onder andere ‘Wat doe jij als mantelzorger?’, ‘Wat betekent het voor jou om mantelzorger te zijn?’ en ‘Hoe en waar zou jij om ondersteuning kunnen vragen?’. Ledenvereniging Thebe Extra en zorgorganisatie Thebe vinden het belangrijk om mantelzorgers te ondersteunen in hun taken. Geïnteresseerden kunnen via hun eigen computer of tablet (met internetaansluiting) dit webinar volgen. Zij kunnen ook persoonlijke vragen stellen aan het chatteam. Als vragen op dat moment niet beantwoord kunnen worden, worden vragenstellers de volgende dag teruggebeld.

Het webinar vindt plaats op maandag 5 november, van 19.30 tot 20.30 uur. Vooraf inschrijven is nodig om op 5 november live mee te kunnen kijken en vragen te stellen. Iedereen is welkom! Mensen die niet in de gelegenheid zijn om te kijken op 5 november, kunnen de uitzending meteen terugkijken via www.thebe-extra.nl/mantelzorg

Reacties

article
100988
Op maandagavond 5 november 2018 vindt een gratis webinar plaats voor mantelzorgers. Een webinar is
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20181008/webinar-voor-mantelzorgers/
2018-10-08T13:56:45+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/10/08135637/mantelzorg3.jpg
Nieuws