Open deur dag Hoge Ham 112

Foto:

Op 15 september a.s., van 14.00 tot 17.00 uur, staat de deur van Hoge Ham 112 in Dongen wagenwijd open voor degenen die een kijkje willen nemen bij drie zorgverleners die zijn gestart op dit adres:

Claudia Zuidema van Pure Mammacare
Marianne Verharen van Fit & Slank
Mariëlle van Mierlo van Mariëlle van Mierlo acupunctuur

Achter deze deur zijn dan wel drie verschillende bedrijven te vinden, er is zeker sprake van een aantal gemeenschappelijke uitgangspunten. Persoonlijke aandacht is het sleutelwoord voor zowel Claudia, Marianne als Mariëlle. Haastwerk in een kort consult? Onbekend voor deze drie dames. Zij nemen de tijd voor hun cliënten en leveren maatwerk, kwaliteit en een goede service. Drie bijzondere bedrijven op één adres en dat ‘gewoon in Dongen’.

Maak kennis met:

 

Claudia Zuidema – Pure Mammacare

Wat heeft Pure Mammacare te bieden:
• Een kennismakingsgesprek onder het genot van een kopje koffie of thee
• Een praktijk waar u in alle rust en privacy geholpen wordt, mede doordat er op afspraak wordt gewerkt
• Een deskundige Mammacare adviseuse met meer dan 25 jaar verpleegkundige achtergrond
• Een groot aanbod van borstprothesen, lingerie, badmode, sport-, nacht- en loungekleding
• De mogelijkheid om de borstprothese 2 weken uit te proberen en deze kosteloos om te ruilen wanneer deze niet aan de verwachting voldoet
• Samenwerking met andere disciplines
• Een spreekuurmogelijkheid op 3 locaties
En natuurlijk:
• Een goede service, garantie en persoonlijke aandacht

Fit & Slank – Marianne Verharen

Voedingscoach Marianne Verharen ondersteunt iedereen die zijn of haar denk- en eetpatronen wil doorbreken om zodoende weer een gezonde leefstijl te bereiken. Met Fit & Slank wordt een gezond eetpatroon ontwikkeld, waarbij de cursisten leren zelf keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen. Geen weekmenu’s, pillen en poeders, maar inzicht in voedingsgewoonten. Marianne leert hen alles over vitale en fatale voeding en geeft hulp bij het verbeteren van eetgewoonten en leefstijl. Dit doet ze in 8-weekse groepscursussen en in personal coaching trajecten. De kosten hiervoor worden vaak (deels) vergoed door de aanvullende verzekering.

Fit & Slank is:
• Eenvoudig
• Makkelijk toepasbaar
• Afvallen zonder hongergevoel
• Gezond eten
• Fitter voelen

Mariëlle van Mierlo acupunctuur – Mariëlle van Mierlo-Weel

Sinds 2014 probeert Mariëlle van Mierlo met haar praktijk voor acupunctuur een brug te slaan tussen de westerse geneeswijzen en de oosterse benadering van gezondheid. De Traditionele Chinese Geneeswijzen vormen de basis van de praktijk, maar dat betekent niet dat het westerse deel wordt uitgesloten. Het één is niet beter dan het andere: het is juist zo mooi om het beste van deze twee werelden te combineren. Tenslotte hebben we elke dag te maken met het stelsel dat volledig is ingericht op de westerse aanpak van ziekten. Gelukkig hebben steeds meer mensen ook oog voor het goede van oosterse geneeswijzen, waardoor behandelingen volgens deze visie steeds vaker worden ingezet.
In de loop der tijd heeft Mariëlle een specialisatie ontwikkeld op het gebied van pijnbestrijding. Mensen met pijn (of noem het ongemak) in de breedste zin van het woord, maar vooral degenen met pijn aan het bewegingsapparaat weten de praktijk te vinden.

Dus dit allemaal vanaf 1 september op een nieuw adres: Hoge Ham 112, gewoon in Dongen.

Reacties

article
99761
Op 15 september a.s., van 14.00 tot 17.00 uur, staat de deur van Hoge Ham
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20180912/open-deur-dag-hoge-ham-112/
2018-09-12T21:40:56+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/09/12213709/od15.png
Nieuws, Zakelijk