Kom erbij in de Week tegen Eenzaamheid door SWOD en ketenpartners

Foto: CC0/Creative Commons

Meer dan één miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Iedereen kan op enig moment in zijn leven met eenzaamheid te maken krijgen. In de Week tegen Eenzaamheid vragen we hier aandacht voor en zeggen we: kom erbij! Deze week zijn er activiteiten om nieuwe sociale contacten op te doen en bestaande contacten te versterken. We willen mensen met elkaar verbinden. Samen met partnerorganisaties zijn we gekomen tot de volgende vijf mooie activiteiten.

We starten op 27 september met ontmoetingen in de Oude Kerk. Vrijwilligers van stichting Met je Hart staan klaar om u te verwelkomen met een heerlijk bakkie en lekkers. Op 28 september zijn de deuren van Maria-oord weer voor u geopend. Medewerkers en vrijwilligers hebben voor u een quiz met het thema “Brabant” gemaakt. Na deze quiz staat er een heerlijke Brabantse koffietafel voor u klaar.

Op 1 oktober kunt u in ’s avonds de Poort bij ContourdeTwern meedoen aan workshops op creatief gebied en muziek of misschien speelt u liever een gezelschapsspel? De dag erna, op 2 oktober, verwelkomt SWOD u graag bij de Cammeleur voor een gezellig koffieconcert. De Senioren Harmonie en Loswalklinkers zullen zorgen voor een middag gevuld met mooie klanken. Tot slot ontvangt Volckaert u graag op 5 oktober voor een fijne wandeling die via een mooie route naar de Cammeleur gaat. Hier wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee en kunt u luisteren naar een mooi verhaal.

We hebben er samen een mooi en divers programma van gemaakt. Voor extra informatie en inschrijvingen kunt u het complete programmaboekje hier vinden: KLIK OP: kom-erbij-2018-programmaboekje)  en is deze af te halen bij de Cammeleur en kantoor SWOD, hoofdgebouw Volckaert, Dongepark 1. Het kantoor van SWOD is op werkdagen geopend van 09.00 uur tot 12.00 uur. We hopen u in deze week te ontmoeten!

Reacties

article
99750
Meer dan één miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Iedereen kan op enig moment in
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20180912/kom-erbij-week-eenzaamheid-swod-en-ketenpartners/
2018-09-12T10:45:37+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/09/12104513/handenouderen.png
Nieuws